Gelinlik Modelleri Özel dikim mi? Hazır mı?

Özel dikim gelinlik mi? Hazır gelinlik mi?

• Ankete Katılan
    5

mevsimsiz-

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
416
312
Herkese merhaba gelinlik alırken sizce diktirmek mi daha iyi yoksa hazır almak mı karar veremiyyorum Geziyorum gelinlikçileri istediğim bir model bulamadım henüz. İstediğim modeli anlattığımda dikebileceklerini söylüyorlar ama güvenmekte zorlanıyorum.Yani ortaya olmayan bişeye evet demiş olmak istemiyorum. Çok kararsız kaldım. Tabiki provalar yapılıyor ama bilmiyorum ki istediğim gibi olurmu

Sizce diktirmek mi ? yoksa hazır almak mı ?

Hazır alman daha mantıklı. Diktirirsen mutlaka bi aksilik çıkacaktır. Yetişmeyebilir bi tarafını beğenmeye bilirsin. O yüzden göz göre göre al derim :) diktireceğinde mutlaka vitrinlerde olanlara bemzeyecek.

Bende o yüzden tereddüt ediyorum. Zaman konusunda sıkıntım yok daha 7 ay var düğünümüze.
Dikimini beğendiğim bikaç yer de var aslında mesela ablamın gelinliğini diken gelinlikçi yada bazı markalar var ama gene de üstüme giydiğimde istemezsem beğenmezsem o zaman vazgeçme şansım olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…