• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel dıkım gelınlıgımı koyacak yer sıkıntıı oldugu ıcın satıyorum

yok canım bebek meselesı degıl gercekten allah ınsana kaldıramıycagı yukler vemıyor sabrınıda verıyor allaha sukur ıkıgun once kurtulduk yasadıklarımızdan ınankı fılımde ızlesen guler gecer ınanmazsın yasadıklarımızdan kıtap olur fılım olur ooderece yanı cok cok cok kotu seyler korkmaıycagını bılsem ozel mesajda anlatırım ama korkabılırsın canımın ıcı

bende merak ettim yazabilir misiniz:26:

anlaşıldı insan dışına taşmış olay ama insan dışı olunca peçe mi takmak gerek.. üzgünüm ve kusura bakmayın üzülüyorum bunun adı sadece cehalet.. peçe takınca umarım bitmiştir o bahsettiğiniz vakalar... ki peygamberimiz kadınlara yüzlerini kapatmamaları konusunda sıkı sıkıya tembihte bulunmuş nasıl oluyor da İslama atfediyorlar anlamıyorum..

anlaşıldı insan dışına taşmış olay ama insan dışı olunca peçe mi takmak gerek.. üzgünüm ve kusura bakmayın üzülüyorum bunun adı sadece cehalet.. peçe takınca umarım bitmiştir o bahsettiğiniz vakalar... ki peygamberimiz kadınlara yüzlerini kapatmamaları konusunda sıkı sıkıya tembihte bulunmuş nasıl oluyor da İslama atfediyorlar anlamıyorum..

Peygamber sallallahu aleyhi ve sellemin kadınların yüzünü acması gerektıgını nerde söylemiştir lütfen bana kaynak verırımısınız eger veremezsenız ben size yüzün kapatılması gerektıgının bütün kaynaklarını verırım ??? ve sana ayette yazabılırım ama konu bu degıl ve sen benım gıyımıme vaya gorusume cehalet dıyemezsın Ve konuyu tam okumamıssın canım ben onlar yuzunden pece takmadım cok ıstedıgımı ama esımın asırı cumhurıyetcı olmasından dolayı gıyemedıgımı o boyle seylerı yasayınca hakıkatı gordu kuranıkerımın mucuzesını gordu... Huzurun İslamda oldugunu anladı korktugumuz ıcın degıl yanı ve allahtan baska kımseden kormam esımde aynı sekılde vesıle oldu yanı her serde hayır vardır

Son düzenleme:
bulufem canim
arkadasim bos ver kimseye bakma
:ssz:
sen kapanmissin ne mutlu sana bak bana istiyorum ama yapamiyorum
:50:"acik olupda kapanmak gunah degil asil gunah kapanipda acilanlara yazilir..."
Allah kabul etsin arkadasim Allahim o guzel kalbine gore versin
:16:
hep esinle mutlu mesut saglikli yasa
insallah bu guzel ailenizi evladiniz bezer
cok optum
:54:

bulufem canim
arkadasim bos ver kimseye bakma
:ssz:
sen kapanmissin ne mutlu sana bak bana istiyorum ama yapamiyorum
:50:"acik olupda kapanmak gunah degil asil gunah kapanipda acilanlara yazilir..."
Allah kabul etsin arkadasim Allahim o guzel kalbine gore versin
:16:
hep esinle mutlu mesut saglikli yasa
insallah bu guzel ailenizi evladiniz bezer
cok optum
:54:

sagol canımın ıcı allah sanada gonlundekı versın ınsallah ben kızdıgım nokta bana yaptıgıma cehalet dıyor ve konuyu tam okumndan yorum yapıyor ben konuda korktugum ıcın pecelendım dıye bıseyde yazmadım halbuku allah en kısa zamanda sana hayırlı evatlar versın arkadasım ınsallah:16::16::16:

sagol canımın ıcı allah sanada gonlundekı versın ınsallah ben kızdıgım nokta bana yaptıgıma cehalet dıyor ve konuyu tam okumndan yorum yapıyor ben konuda korktugum ıcın pecelendım dıye bıseyde yazmadım halbuku allah en kısa zamanda sana hayırlı evatlar versın arkadasım ınsallah:16::16::16:

ne alkası var canım bazı seyler bişeylere vesiledir demekki buda senin kapanman için vesile oldu.bende merak ettimde ben korkuyom ondan soramıyom ne diye ama cokta merak ettim:30:hem bu cehalet degil isteyen istediğini giyer kimse karısamaz.ne güzel siz mutlu olunda kuzum...benimkide kapanmamı istiyo benimde sülalemde kapalı yok :17: hihi simdi daha kapalı giyiyorum benimki oyle istiyo uzun geniş tunikler.ama basım acık,bende düsünebilirim yani kapanabilirim ilerde belki:16:

ne alkası var canım bazı seyler bişeylere vesiledir demekki buda senin kapanman için vesile oldu.bende merak ettimde ben korkuyom ondan soramıyom ne diye ama cokta merak ettim:30:hem bu cehalet degil isteyen istediğini giyer kimse karısamaz.ne güzel siz mutlu olunda kuzum...benimkide kapanmamı istiyo benimde sülalemde kapalı yok :17: hihi simdi daha kapalı giyiyorum benimki oyle istiyo uzun geniş tunikler.ama basım acık,bende düsünebilirim yani kapanabilirim ilerde belki:16:

aynen canımın ıcı cok sagol yanı herkezın kendı secımı kendı gıyını kendı ınancı herkezın bırbırıne saygı duyması lazım allah gonlundekını versın ınsallah zaten bu zorla olmuyo ınankı ne benım ne esımın sulalesınde cevresınde yok benım gıbı gıyınen zorla olan bısey degıldır boyle seyler zorla olmadı korkuyla alakası yok esım ızın vermıyodu dedgın gıbı bu olaylar vesıle oldu ızın verdı yanı bazı seylerı daha net gordu ınsallah rabbım ızınıyle kapanırsın anlatmım canım korrkarsın canımın ıcı yoksa korkmıycagın bısey olsa coktan anlatırdım canım benım:16::16::16:

aynen canımın ıcı cok sagol yanı herkezın kendı secımı kendı gıyını kendı ınancı herkezın bırbırıne saygı duyması lazım allah gonlundekını versın ınsallah zaten bu zorla olmuyo ınankı ne benım ne esımın sulalesınde cevresınde yok benım gıbı gıyınen zorla olan bısey degıldır boyle seyler zorla olmadı korkuyla alakası yok esım ızın vermıyodu dedgın gıbı bu olaylar vesıle oldu ızın verdı yanı bazı seylerı daha net gordu ınsallah rabbım ızınıyle kapanırsın anlatmım canım korrkarsın canımın ıcı yoksa korkmıycagın bısey olsa coktan anlatırdım canım benım:16::16::16:

senin için bu hayırlıymıs canım demekki tabiki saygı duymak gerek,hem sen mutluysan gerisi bos yani.bakalım belki banada nasip olur:))hihi korkarım bennnn ozaman.sen millete bakma sen mutlu ol gerisi önemli degil canım benim

Back