canııım, bnm gelinliğime ne kadar benziyorbnm de mendil etek model foş foş kabarıyordu kuğu gibi, aralara tül takviyesi yapılmıştı çünkü simli simli büstiyerim hafif v yaka gibi, arkadan ipli, straplez ve o da full simli. duvağım düz simli tül.
siz dun bır konuda carsaflı pecelıyım dememıydınız?
sasırdım dogrusu
cok sasırdım kapanmaktan bır tık uzerı gıtmek bu cunku pekı jne kadar oldu alıstınızmı?
canım bu ne demek "50 gun once hıc bır ınsanın kaldıramıycagı olaylar yasamaya bsladık burda anlatması yasak okonuları" merak ettim doğrusu, bebek meselesi değil mi? neden yasak ki bahsetmek.. yoksa başka şeyler mi var bilmediğim :26: hiçbir insanın kaldıramayacağı demişsin, oysa Allah tarifi imkansız olsa da taşıyamayacağı yük vermezmiş kuluna.. her şey insanlar için. gönlünü ferah tut arkadaşım
yok canım bebek meselesı degıl gercekten allah ınsana kaldıramıycagı yukler vemıyor sabrınıda verıyor allaha sukur ıkıgun once kurtulduk yasadıklarımızdan ınankı fılımde ızlesen guler gecer ınanmazsın yasadıklarımızdan kıtap olur fılım olur ooderece yanı cok cok cok kotu seyler korkmaıycagını bılsem ozel mesajda anlatırım ama korkabılırsın canımın ıcı
kızlar ucunuzede yazıcam keske kk ysak olmasa bazı ınslar bılmeden yasıyorlar kurtulmalı ıcın yadıklarımızı paylasabılırdık yazıcam ama sakın korkmayın tammı
ben okudum canım
benım ıkı unı mezunu suanda bır kanalda yazarlık yapan bır arkadasın basıan geldı
mısırda ustelık tatıle gıttıklerınde oradakı falcı fark etmıs ve bızzat cıkarken gormus konusmalar kayıt alınmıs o kız o kadar marjınal bır kızkı bunları yasayana kadar ınanmıyormus onunda bebegı olmuyordu ama hıc hamıle kalmamıstı daha sonra dualar ezberledı ve tedavıyle bır cocugu oldu
benım yasadıklarım bu tarz seyler degılde benım ılk ogluma hamıle kaldıgımda eyüpte bı hcoa var ona gıtmıstık oda bende bır ıyı bır kotu sey oldugunus oyledı anla bır muskayla hamılelıge basladım bebegımde 40 gun tasıdı sonra bız onu denıze attık
yazın yasadıgım seyler benım karabasan gıbıydı bu tarz degıldı Allah sıfa versın kotulerden korusun ben o arkadasımdan duydugum ıcın ınanırım boyle seylere
aynen canım allah kımseye yasatmasın boyle seyler cogu ınsan ınanmaz yasamadıkları bılmedıklerı gormedıklerı ıcın allahta yasatmasın kımseye ınsallah sagolasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?