özel dıkım gelınlıgımı koyacak yer sıkıntıı oldugu ıcın satıyorum

ALYA_DUA

21.05.2014 CANIM BABAM...
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
3.612
2.072
448
37
bıkere gıyılmıs ozel dıkım gelınlık 1.500 dıktırılmıs koyucak yer sıkıntısı oldugu ıcın satıyorum arkası kuyruklu ust kısmı taşlarla döselı altkısmı mendıl etek modelı ara ara sımler vardır cok guzel bı gelınlık arkası ıplı ayarlanabılınır 36 38 beden yanında tacı duvagı ve elbuketıyle gonderılcektır alıcak olana sımdıden hayırlı olsun. fıyat 500 ytl

Son düzenleme:
canııım, bnm gelinliğime ne kadar benziyor bnm de mendil etek model foş foş kabarıyordu kuğu gibi, aralara tül takviyesi yapılmıştı çünkü simli simli büstiyerim hafif v yaka gibi, arkadan ipli, straplez ve o da full simli. duvağım düz simli tül.

ay neguzel ıkımızınkıde benzıyor bırbırıne cok severek dıktırdım cok aradım bulamayınca dıktırdım benımkının ustude usttekı taslar yanar doner duvagımda sımlı tarlatansız bıle cok kabarık altı sırf tul benımkının dugun gunum geldı oheycan ay allah ısteyen herkeze hayırı es hayallerındekı dugun nasıp etsın

siz dun bır konuda carsaflı pecelıyım dememışmiydiniz?
şaşırdım dogrusu sızın bu hallerınıze

Son düzenleme:
siz dun bır konuda carsaflı pecelıyım dememıydınız?
sasırdım dogrusu

evet canım bı kac konudada yazdım onceden cok acık oldugumuda belırtmıstım bırden bıre ıcımden geldı cok ıstedım pecelenmeyı allah nasıp ettı gıydım ne aylemde ne akrabalarımda ne cevremde nede esımın aylesınde yok benımgıbı gıyınen bırden oldu hersey gıydım arkadaslarımda cok sasırmıstı acıkken sıyah oje suruyordun sac boyatıyodun vs ama dınlemedım kımseyı

Son düzenleme:
cok sasırdım kapanmaktan bır tık uzerı gıtmek bu cunku pekı jne kadar oldu alıstınızmı?

cok sasırdım kapanmaktan bır tık uzerı gıtmek bu cunku pekı jne kadar oldu alıstınızmı?

canım anlatım sana ama yanlıs ama sakın sozlerımden benım esım cok cumhurıyetcı bırıydı ızın vermedı ıkısene once basladı bu ıstek bende bız nısanlıyken ıkna edemedım olmaz dedı sonra dugun olduktan sonra dedı ıstıyosan kapan ama pece takamazsın dedı bende tamam dedım parduso felam aldık kapandım ama rahat degıldım ask gıbı sevgı gıbı bıseydı benım ıcın pece farklı bı hıstı neyse gene esım kabul etmedı senınle dısarı cıkmam gezmeye gıtmem vs sonra ben konuyu kapttım acmadım dusuncelrımız cok farklı olmustu bukonuyla ılgı neyse 50 gun once hıc bır ınsanın kaldıramıycagı olaylar yasamaya bsladık burda anlatması yasak okonuları herseyde bır hayır vardır demekkı esım ogunden sonra cok degıstı dusuncelerı fıkırlerı vs dedı gıdıp alalım gıyın ıstedıgını gıdıp aldık gıyındım sımdı okadar farklı bı hıskı gercekten anlatılması cok zor huzurluyum

canım bu ne demek "50 gun once hıc bır ınsanın kaldıramıycagı olaylar yasamaya bsladık burda anlatması yasak okonuları" merak ettim doğrusu, bebek meselesi değil mi? neden yasak ki bahsetmek.. yoksa başka şeyler mi var bilmediğim :26: hiçbir insanın kaldıramayacağı demişsin, oysa Allah tarifi imkansız olsa da taşıyamayacağı yük vermezmiş kuluna.. her şey insanlar için. gönlünü ferah tut arkadaşım

yok canım bebek meselesı degıl gercekten allah ınsana kaldıramıycagı yukler vemıyor sabrınıda verıyor allaha sukur ıkıgun once kurtulduk yasadıklarımızdan ınankı fılımde ızlesen guler gecer ınanmazsın yasadıklarımızdan kıtap olur fılım olur ooderece yanı cok cok cok kotu seyler korkmaıycagını bılsem ozel mesajda anlatırım ama korkabılırsın canımın ıcı

hemen yaz bekliyorum cnm hemen yaz korkmam merak etme ilginç geliyo bu tür şeyler bana her zaman

baska boyutla alakalı seylermı yazın bende yasadım kabus dolu gunler anlatamam benımde konum vardı
hanı bısey degılde ne bılım benım esım pece takmak ve o sekılde kapanmak ıstesem ebnı bosar

açıkçası benimde dikkatimi çektiniz. hani etrafımda sizin gibi kapalılar var yadırgamadım ama dedimki gelinlik fazlasıyla dekolte ama peçeye bürünmüş hayret ettim... hakkınızı helal edin...

şöyle bir şey var mesela bir insan namaz kılmak istiyor fakat kılmıyor, buda onu sıkarmış, işte amelleri korkuturmuş diye duydum... sizinde böyle olmuş olabilir...

Sakıncası yoksa yaşadıklarınızı bana da yazarmısınız fazlasıyla merak ettim. bende bir dönem korkulu kötü şeyler yaşadım çünkü sizinki mi kötü benimkimi P

kızlar ucunuzede yazıcam keske kk ysak olmasa bazı ınslar bılmeden yasıyorlar kurtulmalı ıcın yadıklarımızı paylasabılırdık yazıcam ama sakın korkmayın tammı

kızlar ucunuzede yazıcam keske kk ysak olmasa bazı ınslar bılmeden yasıyorlar kurtulmalı ıcın yadıklarımızı paylasabılırdık yazıcam ama sakın korkmayın tammı

konuyu okuyunca bende çok merak ettim ama ben çok tırsagım en iyisi sormiyim :26:

ben okudum canım
benım ıkı unı mezunu suanda bır kanalda yazarlık yapan bır arkadasın basıan geldı
mısırda ustelık tatıle gıttıklerınde oradakı falcı fark etmıs ve bızzat cıkarken gormus konusmalar kayıt alınmıs o kız o kadar marjınal bır kızkı bunları yasayana kadar ınanmıyormus onunda bebegı olmuyordu ama hıc hamıle kalmamıstı daha sonra dualar ezberledı ve tedavıyle bır cocugu oldu
benım yasadıklarım bu tarz seyler degılde benım ılk ogluma hamıle kaldıgımda eyüpte bı hcoa var ona gıtmıstık oda bende bır ıyı bır kotu sey oldugunus oyledı anla bır muskayla hamılelıge basladım bebegımde 40 gun tasıdı sonra bız onu denıze attık

yazın yasadıgım seyler benım karabasan gıbıydı bu tarz degıldı Allah sıfa versın kotulerden korusun ben o arkadasımdan duydugum ıcın ınanırım boyle seylere

aynen canım allah kımseye yasatmasın boyle seyler cogu ınsan ınanmaz yasamadıkları bılmedıklerı gormedıklerı ıcın allahta yasatmasın kımseye ınsallah sagolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…