• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Ders Verenler...

maltsuyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
3
0
36
Antalya
arkadaşlar ben akdeniz üniversitesinde 2.sınıf öğrencisiym artık özel ders vermek istiyorum.özel ders verenler kendilerine nasıl öğrenci bulabiliyolar banada yardım eder misiniz:17::18:

komşunun kızı sınıf öğretmenlğı okuyo.. öncelerı bı başka komşunun ılk okula gıden kızına ders vererek başladı..
ardında başka komşuların çocukları ve onların da arkadaşları falan derken şmdı 6 tane öğrencısı oldu..
bazılarına bellı dersler bazılarına sadece ödev verme ve ödev yaptırmayla başladı yanı cnm sen de böyle bulabılırsın. :26:

İnt. ilan verebilirsin
İnt. güvenmiyorsan eş-dost aracılığıyla bulmaya çalış komşu falan
Benim kuzenimde veriyordu komşu çocuklarıyla falan başla
Kuzenim şu yüksek binalarda oturuyor
Binanın girişine asmıştı ilanı çevredeki bloklardan falanda gelenler olmuştu

canım gecen sene ben de komşu çocukları denk geldi verdim ama bu sene yoklar şimdi herkese ben ders veriyorum gelin vereyim de denmiyo tabi bi muhabbet olucakki arada laf açılsın söleyelim ben de internete ilan verdim ama zannetmiyorum çıkacağını açıkçası benim çocuğum olsa internetten bulup da ders verdirmezdim ama bekliyorum öyle işte =(

Selamler herkese

Ben de kimyagerim fakat geçen yıl öğretmen olarak çalıştım. Dershane ve özel ders referansım var. Lise kimya ve ilköğretim fen ve teknoloji dersleri için özel ders veriyorum. Ders sonunda öğrenciye konu ile alakalı testte veriyorum. İlgilenenler mesaj atabilirler..

Merhaba,

Bende direksiyon dersi vermekteyim. internete ilan verdim ve arkadaş çevremde de bunu duyurdum. Ders almak isteyenlere yardımcı olurum.

İstanbul Üniversitesinde okuyorum. İlköğretim öğrencilerine fen bilgisi,matematik ve türkçe derslerinde uygun bir ücretle yardımcı olabilirim..

google a özel ders yazdıgınızda cıkan ilk site dersverenler.net ile ben birsürü öğrenci buldum. ilk etapta aileleri cok güvendigim bir ailenin evine cagırdım içime sinerse gittim daha sonra arayan semtlere göre ve aradıkları saatlere göre verdikleri bilgilere göre karar verdim. ayrıca oturduğum semtte zamanla tanıdıgm kebapcı fırın kim varsa esnafa söyledim onlar sayesindede cok güzel insanlar tanıdım. kimi bana hastayken çorba yapıp yurda gönderdi kimi eşyalarımı yaz döneminde sakladı. içlerinde sanki şirkete yöneticisi alır gibi sabıka kaydımı ve nfs cüzdan fotokopimi isteyen de oldu acaip pis çöp evlerde çıktı yanımda cocugunu dövende oldu ama çok şükür ki ne kimsede param kaldı ne beni üzdüler

canım gecen sene ben de komşu çocukları denk geldi verdim ama bu sene yoklar şimdi herkese ben ders veriyorum gelin vereyim de denmiyo tabi bi muhabbet olucakki arada laf açılsın söleyelim ben de internete ilan verdim ama zannetmiyorum çıkacağını açıkçası benim çocuğum olsa internetten bulup da ders verdirmezdim ama bekliyorum öyle işte =(

artık anne babaların cogu çalısıyor bu süreçte gerçekten vakit ayırıp özel ögretmen bulmaları cok zor internet ilk bakacakları yer oluyor
birde mutlaka söyle kimse sormasada insanların kulagında kalsın bazen hiç ummadıgın yerlerden cıkabiliyor

ay bu konu cok ıı olmus ya bende seneye ozel ders verebılırmıyım acaba dıye dusunuyordum kendı harclıgım cıkarmak ıcın ınternete ılan verınce gercekten geri donen oluyormu bıde saat ucretı ortalama ne kadar secılmelı mesela?????

Kızlar bu aralar müsaitim. Okul öncesi ders takviyesi yaptırmak isteyen varsa ben matematik,fizik kimya,biyoloji ve türkçe özel ders verebilirim.şimdiye kadar çok ders verdiğim oldu.Aklınızda bulunsun lütfen:) bana yönlendirebilirsiniz..teşekkür ederimm

Kızlar bu aralar müsaitim. Okul öncesi ders takviyesi yaptırmak isteyen varsa ben matematik,fizik kimya,biyoloji ve türkçe özel ders verebilirim.şimdiye kadar çok ders verdiğim oldu.Aklınızda bulunsun lütfen:) bana yönlendirebilirsiniz..teşekkür ederimm

Sadece AÖF 1.Sınıf Özel Ders Matematik dersi almak istiyorum. Vardiyalı bir işteyim bu nedenle uygun dershane bulamadım. Ders konuları google da var. Hafta sonları ders almayı düşünüyorum 1 gün ve bir dönem alacağım. Kitabım Kamu Yönetimi 1.sınıf Matematik. Eğer uygunsanız lütfen bana ücret vs. özelden geri dönüş yapınız. Teşekkürler. eklemeyi unuttum ist anadolu yakası bostancı tarafındayım.

Son düzenleme:
Back