• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel çapa hastanesine gidenler bana yardım edermisiniz

SARADEM

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
38
0
16
İstanbul
Selam hanımlar ben 35 haftalık hamileyim daha doğum yapacağım ne hastaneyi nede doktoru ayarliyabildim yardim ve fikirlerinize ihtiyacım var ozel capa hastanesine giden varmi yada doğum yapmış doktor tavsiyeniz varmı şimdiden teşekkür ederim

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin , Ben Florance nıgtıngale hastanesi Herman bey'in hastasıyım.. doğumum Herman bey tarafından yapılacak ama hangi hastahane , o konuda henüz bende karar vermedim . Umarım en kısa sürede içine sinen bir doktor ve hastahane bulursun.

merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacka eskişehir medline yani eski anadolu hastanesinde emine elmas etize giden varmı bir de bu hastanede doğum yapan varmı varsa lütfen bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz

allah hayırlı doğumlar nasip etsin , ben florance nıgtıngale hastanesi herman bey'in hastasıyım.. Doğumum herman bey tarafından yapılacak ama hangi hastahane , o konuda henüz bende karar vermedim . Umarım en kısa sürede içine sinen bir doktor ve hastahane bulursun.

bişey daha sorayım o zman muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar

Selam hanımlar ben 35 haftalık hamileyim daha doğum yapacağım ne hastaneyi nede doktoru ayarliyabildim yardim ve fikirlerinize ihtiyacım var ozel capa hastanesine giden varmi yada doğum yapmış doktor tavsiyeniz varmı şimdiden teşekkür ederim

Merhaba ben oğlumu özel çapada doğurdum. Benimkisi sezeryandı. Doktorum altay beydi, ama akşam olunca nöbetçi doktor yaptı doğumu. Hastane çok güzel öneririm. Tek kişilik oda, senin hemşiren ayrı çocuğun ki ayrı. Sürekli ilgileniyorlar. Ayrıca bebekler için yoğun bakım da var. Ben memnun kaldım.

Back