Merhabalar 1 yıllık evliyim ve çocuk düşünüyoruz adetim son 4 aydır düzensiz onun öncesinde düzenliydi düzensiz olmasının sebebi tiroitlerim düşüktü ve ilaç ile tedavi oldum şuan normale döndü fakat kullanmaya devam ediyorum ilacı adetim bu ay 6 gün gecikti dün test yaptım negatifti bütün düzenim alt üst oldu uzun zamandır ve birşey farkettim özel bölgemde sıcaklık artışı var sanki alev alıyor gibi içten yanma değil yanlış anlaşılmasın okadar sıcak ki acaba hamilelik belirtisimidir aranızda bu durumu yaşayan varmı ayrıca göğüslerim şişti ve uçları sanki büyüdü sizde bu gibi belirtiler oldumu yardımcı olursanız çok sevinirim
Geliyor fazla hemdeBeyaz yapışkan sıvı geliyor mu?
Akıntı?
Erken gebelik testi miydi bu yaptığınızGeliyor fazla hemde
Hayır normal gebelik testi yaptımErken gebelik testi miydi bu yaptığınız
Bence erken gebelik testi yapın yada kan verin…Hayır normal gebelik testi yaptım
Sizce ısı artışı bir belirtimidirBence erken gebelik testi yapın yada kan verin…
Testte çift çizgi görmeden kan vermek istemedimBence erken gebelik testi yapın yada kan verin…
Bana göre ısı artışı ve yapışık sıvı hamilelik başlangıcı belirtisidir ama erken olabilirSizce ısı artışı bir belirtimidir
Adetin gecikmesinin kaçıncı gününde daha net çıkar pekiBana göre ısı artışı ve yapışık sıvı hamilelik başlangıcı belirtisidir ama erken olabilirUmutlandırmış olmayayım en iyisi bir kaç gün sonra test yapmanız…
Bir hafta derler genelde, siz bir kaç gün daha bekleyin benceAdetin gecikmesinin kaçıncı gününde daha net çıkar peki
Peki birşey daha sormak istiyorum sizi de tuttum çok kusura bakmayın bu süre içinde cinsel ilişkide bulunmalımıyım yoksa bulunmamalımıyımm adet olmadım çünküBir hafta derler genelde, siz bir kaç gün daha bekleyin bence
Şu an öyle bir ihtimal olduğuna göre sen ne ilişkiye gir ne de ani ağır hareketler yap canımPeki birşey daha sormak istiyorum sizi de tuttum çok kusura bakmayın bu süre içinde cinsel ilişkide bulunmalımıyım yoksa bulunmamalımıyımm adet olmadım çünkü
gebelik testim bu sabah yaptığımda da negatifti daha hala erken veya değilim sanırımŞu an öyle bir ihtimal olduğuna göre sen ne ilişkiye gir ne de ani ağır hareketler yap canım
Evet ya erken ya değilsiniz biraz bekleyingebelik testim bu sabah yaptığımda da negatifti daha hala erken veya değilim sanırım
Dün kan testi verdim negatifti nasip değilmişEvet ya erken ya değilsiniz biraz bekleyin
İstiyorsan Rabbim tez zamanda hayırlı vakitte nasip etsin arkadaşımDün kan testi verdim negatifti nasip değilmiş
Allah razı olsun isteyen tüm herkese nasip etsin tabbimİstiyorsan Rabbim tez zamanda hayırlı vakitte nasip etsin arkadaşım