Merhabalar 1 yıllık evliyim ve çocuk düşünüyoruz adetim son 4 aydır düzensiz onun öncesinde düzenliydi düzensiz olmasının sebebi tiroitlerim düşüktü ve ilaç ile tedavi oldum şuan normale döndü fakat kullanmaya devam ediyorum ilacı adetim bu ay 6 gün gecikti dün test yaptım negatifti bütün düzenim alt üst oldu uzun zamandır ve birşey farkettim özel bölgemde sıcaklık artışı var sanki alev alıyor gibi içten yanma değil yanlış anlaşılmasın okadar sıcak ki acaba hamilelik belirtisimidir aranızda bu durumu yaşayan varmı ayrıca göğüslerim şişti ve uçları sanki büyüdü sizde bu gibi belirtiler oldumu yardımcı olursanız çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Özel bölgede sıcaklık artışı
- Konu Sahibi Elfbysl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Temmuz 2023
- 5.899
- 23.233
- 268
Merhabalar 1 yıllık evliyim ve çocuk düşünüyoruz adetim son 4 aydır düzensiz onun öncesinde düzenliydi düzensiz olmasının sebebi tiroitlerim düşüktü ve ilaç ile tedavi oldum şuan normale döndü fakat kullanmaya devam ediyorum ilacı adetim bu ay 6 gün gecikti dün test yaptım negatifti bütün düzenim alt üst oldu uzun zamandır ve birşey farkettim özel bölgemde sıcaklık artışı var sanki alev alıyor gibi içten yanma değil yanlış anlaşılmasın okadar sıcak ki acaba hamilelik belirtisimidir aranızda bu durumu yaşayan varmı ayrıca göğüslerim şişti ve uçları sanki büyüdü sizde bu gibi belirtiler oldumu yardımcı olursanız çok sevinirim
Beyaz yapışkan sıvı geliyor mu?
Akıntı?
Geliyor fazla hemdeBeyaz yapışkan sıvı geliyor mu?
Akıntı?
- 6 Temmuz 2023
- 5.899
- 23.233
- 268
Erken gebelik testi miydi bu yaptığınızGeliyor fazla hemde
Hayır normal gebelik testi yaptımErken gebelik testi miydi bu yaptığınız
- 6 Temmuz 2023
- 5.899
- 23.233
- 268
Bence erken gebelik testi yapın yada kan verin…Hayır normal gebelik testi yaptım
Sizce ısı artışı bir belirtimidirBence erken gebelik testi yapın yada kan verin…
Testte çift çizgi görmeden kan vermek istemedimBence erken gebelik testi yapın yada kan verin…
- 6 Temmuz 2023
- 5.899
- 23.233
- 268
Bana göre ısı artışı ve yapışık sıvı hamilelik başlangıcı belirtisidir ama erken olabilir Umutlandırmış olmayayım en iyisi bir kaç gün sonra test yapmanız…Sizce ısı artışı bir belirtimidir
Adetin gecikmesinin kaçıncı gününde daha net çıkar pekiBana göre ısı artışı ve yapışık sıvı hamilelik başlangıcı belirtisidir ama erken olabilir Umutlandırmış olmayayım en iyisi bir kaç gün sonra test yapmanız…
- 6 Temmuz 2023
- 5.899
- 23.233
- 268
Bir hafta derler genelde, siz bir kaç gün daha bekleyin benceAdetin gecikmesinin kaçıncı gününde daha net çıkar peki
Peki birşey daha sormak istiyorum sizi de tuttum çok kusura bakmayın bu süre içinde cinsel ilişkide bulunmalımıyım yoksa bulunmamalımıyımm adet olmadım çünküBir hafta derler genelde, siz bir kaç gün daha bekleyin bence
- 6 Temmuz 2023
- 5.899
- 23.233
- 268
Şu an öyle bir ihtimal olduğuna göre sen ne ilişkiye gir ne de ani ağır hareketler yap canımPeki birşey daha sormak istiyorum sizi de tuttum çok kusura bakmayın bu süre içinde cinsel ilişkide bulunmalımıyım yoksa bulunmamalımıyımm adet olmadım çünkü
gebelik testim bu sabah yaptığımda da negatifti daha hala erken veya değilim sanırımŞu an öyle bir ihtimal olduğuna göre sen ne ilişkiye gir ne de ani ağır hareketler yap canım
- 6 Temmuz 2023
- 5.899
- 23.233
- 268
Evet ya erken ya değilsiniz biraz bekleyingebelik testim bu sabah yaptığımda da negatifti daha hala erken veya değilim sanırım
- 6 Mart 2024
- 9.714
- 8.297
- 113
- 28
bu sıcakta yanmayan yerimiz mi kaldı jdkd ben bunu bilmiyorum bu arada deneyimlemedim. giydiğiniz kıyafetlere göre bile sıcak hissediyor olabilirsiniz.
ama akıntınız gebeliği gösterebilir. progesteron artışında bu beyaz akıntı oluyor. ama illa da gebelik demek olmuyor bazen regle yakın da geliyor rahim kalınlaştığı için.
ama akıntınız gebeliği gösterebilir. progesteron artışında bu beyaz akıntı oluyor. ama illa da gebelik demek olmuyor bazen regle yakın da geliyor rahim kalınlaştığı için.
- 18 Kasım 2020
- 20.524
- 49.539
- 548
Dün kan testi verdim negatifti nasip değilmişEvet ya erken ya değilsiniz biraz bekleyin
- 6 Temmuz 2023
- 5.899
- 23.233
- 268
İstiyorsan Rabbim tez zamanda hayırlı vakitte nasip etsin arkadaşımDün kan testi verdim negatifti nasip değilmiş
Allah razı olsun isteyen tüm herkese nasip etsin tabbimİstiyorsan Rabbim tez zamanda hayırlı vakitte nasip etsin arkadaşım