Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçeri hiç bişey sürmüyorm sadece duş alırken duş jeli intim jeller yerine dışardsn karbonatla yıkıyorumDoğal dengeni bozar enfeksiyon riskini arttırırsın, normal elini kolunu yıkarken ne kullanıyorsan vulvanında öyle yıkar durular çıkarsın içeri bir şey sürme.
Bol bol su iç, pamuklu çamaşır kullan, tüyleri belli aralıklarla temizle, şekerli şeyler tüketme, alkol kullanma, sebze meyve tüket bitti gitti.
Nette böyle yazıyor Karbonat, vajinanın pH dengesini düzenleyerek mantar enfeksiyonunu önleyebilir veya tedavi edebilir. Karbonatlı suyla duş almak vajina kaşıntısını ve yanmasını azaltabilirDoğal dengeni bozar enfeksiyon riskini arttırırsın, normal elini kolunu yıkarken ne kullanıyorsan vulvanında öyle yıkar durular çıkarsın içeri bir şey sürme.
Bol bol su iç, pamuklu çamaşır kullan, tüyleri belli aralıklarla temizle, şekerli şeyler tüketme, alkol kullanma, sebze meyve tüket bitti gitti.
Ya İnternetten doğal şeyler ararken görüp öyle kullanmaya başladm aşırı kokı Hassatiyetim var en ufak kokuda kendim çok rahatsız oluyorm ilişki öncesi de özellikle karbonat kullandm hep 0 koku oluyo ne bileyimkarbonat niye saglikli olsun? suyla yika geç .
bak phi bozuyorsun yakinda mantar vs edersin kendini . sakin dokunma
ayrica karbonati sirkeyle kullaninca porçöz gibi tikanmis lavaboyu bile aciyor. sandigin kadar masum bir sey degil
Aşırı koku Hassatiyetim den dolayı bu yola başvurdum netten doğal temizleme yöntemi ararken bunu buldumBen geçen doktora gittim. Vajinal muayene yaptı ve özel bölgeni yıkıyor musun farklı bir şeyler mi sürüyorsun dedi. Bende o bölgeyi baya yıkıyordum haşur huşur temiz olsun diye. Doktor içine sokmadan dışarıdan sadece su ile hafif yıkayacaksın, ph değerini bozarsın dedi. Ben bilmiyordum baya elimi yıkar gibi yıkıyordum
Herhangi bi enfeksiyon vs yok aslında normal doğal olan koku bile bana çok geliyorBenim doktorum gebelikte enfeksiyon riski olduğu için antibakteriyel jel vermişti yıkamak için . Eğer ihtiyacınız varsa kullanım ph değeride vajina bölgesi için özel ayarlanmış
Normal doğal olan koku değilde yıkamaktan öyle olmuştur. Dermatologlar da kadın doğum uzmanları da ekstra ürün kullanmayın/ içeriyi asla yıkamayın der. Saça şampuan ok, vücuda da doğal bi sabun ok, dış kısımdan popoyu yıkar gibi işte yıkadın tamam. Yani nasıl anlatabilirim bilemedim. Parfümlü şeylerden, günlük pedlerden asla kullanma. Pamuklu çamaşırdan başka çamaşır kullanma.Herhangi bi enfeksiyon vs yok aslında normal doğal olan koku bile bana çok geliyor
Peki çok teşekkür ederim bilgiler içinNormal doğal olan koku değilde yıkamaktan öyle olmuştur. Dermatologlar da kadın doğum uzmanları da ekstra ürün kullanmayın/ içeriyi asla yıkamayın der. Saça şampuan ok, vücuda da doğal bi sabun ok, dış kısımdan popoyu yıkar gibi işte yıkadın tamam. Yani nasıl anlatabilirim bilemedim. Parfümlü şeylerden, günlük pedlerden asla kullanma. Pamuklu çamaşırdan başka çamaşır kullanma.
Ayrıca o hoşlanmadığın kokunun oluşmaması için suyu çok iç, şekerli/ alkollü şeyleri az tüket/ sebze meyve tüket/ karnabahar gibi kokulu yiyeceklerden uzak dur. Suyu gerçekten çok iç.
Doğal koku erkeği cezbeden bir şey, ondan kurtulmaya çalışma.
iste ph'ni bozuyorsun mantar olursan hakiki pis pis kokarsin - kolay kolay da gecmezYa İnternetten doğal şeyler ararken görüp öyle kullanmaya başladm aşırı kokı Hassatiyetim var en ufak kokuda kendim çok rahatsız oluyorm ilişki öncesi de özellikle karbonat kullandm hep 0 koku oluyo ne bileyim