ozel birazcik :) kizlar bekliyrm yardmlari

canım sen hangi ildesin bilmiyorum ama ben antalyadayım

Kizlar emla kremi ne zaman suruyosunuz emiliyo mu hemen. Agdada sorun olmuyo mu yani?

Ben oneriyle gittim tum bacak ve bikini bolgesi yaptirdim cok pratik ve hizli oluyo. Bence evde ugrasmayin degmez.
veet agda bantlarini 27 ye aliyodum evdeyken. 15 tl odedim saka gibi. Genital bolgeyi de yaptircam bidahakine.

Canim ben burda okuyup aldim kremi ve faydasini cok gordum bende jilet kullaniodum korkuodum kremi suruosun ustunu strec filmle ort hava almasin daha cok ise yario 1,5 saat beklettim ve agdayi yaptim agdaya baslamadan arada denedim cimbizla aci var mi uyusmus mu die ve sonra kisa surede isimi hallettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Supersin ya bakalim ins. Atlatabilirim dayanicaz napalim. Yani ise yariyo diyosun sen dimi :))

Ewwet valla cok fena korkuodum ama korkularim bosa cikti krem biraz pahali ama degdi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar istanbul anadolu yakasi umraniye civarinda temiz guvenilir bir agda salonu ariyorum . Tavsiyesi olan var mi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…