- 2 Mart 2014
- 61
- 2
- 28
- 34
Benim dugunum de Eylul'de.. Hic agda yaptirmadim malesef, keske en basindan agda ile baslasaymisim. Simdi de cok korkuyorum. :18: Subat'tan basladi bunun stresi. Ta ozamandan baslamaya niyetlendim dugunume kadar alismis oliym diye ama hala bi gelisme yokEN yakin zamanda yaptirmam gerek ki digerleri kolay olsun ama iste tirsiyorum. Ahh nedir biz kizlarin bu cektigi
Aynen canim ya benim dugunumde eylul 6 da ayni korku bendede var napacaz ya . Kuafore gidemem utanirim cunku kendim almaya kalksam nasil olacak bu arada lazer epilasyonun ucreti ne kadar biliyor musun
Napcam ben de bilmiyorum, aynen utanma durumu bende de var. Evde de hayatta kendim yapamam biliyorum. Epilasyon da aciyor diyolar. Gercek anlamda strese sokuyor bu konu beni, baska hic birsey bu kadar stres yapmadi
Burda bir arkadasta bahsetmis eczanede bir krem var surunce uyusturuyor aci hissi vermiyor diye ayni seyi akrabalarimdan da duymustum bir denesek iyi olur sanirim 1. Sayfada bir arkadas ismini yazmis sanirim eczanede satiliyormus surup 1 saat bekleyince tamamen uyusup agda yapsan dahi aci hissetmiyormussun denemkten zarar gelmez artik yapacak baska bisey yok.
Evet Emla krem, ben de duydum denemekte fayda var. Eczanede sormustum ise yaramiyor pek dedi kadin ama ben yine de denicem.
Evet Emla krem, ben de duydum denemekte fayda var. Eczanede sormustum ise yaramiyor pek dedi kadin ama ben yine de denicem.
Napcam ben de bilmiyorum, aynen utanma durumu bende de var. Evde de hayatta kendim yapamam biliyorum. Epilasyon da aciyor diyolar. Gercek anlamda strese sokuyor bu konu beni, baska hic birsey bu kadar stres yapmadi
Hayatinda ilk defa agda yaptiricak ve hep jilet kullanmis birine de oneriyormusunuz arkadaslar?Ben cok korkuyorum bir yandan da ne kadar acir ki en fazla diyorum
kesinlikle kuaförde ağda yaptırmanızı tavsiye ederim, ama işini iyi yapan temiz bir yer olsun
ben de çok korkardım, hayatımda ilk kez ağdayı kuaförde yaptırdım 1ay önce
o kadar rahatlıyo ki insan, bnce hiç uğraşmaya değmez kesinlkle
erkekler bakarlar dikkat ederler öyle şeylere
düzgün bir ağdacıya git ağda yaptır
yukarda bi arkadaş uyuşturucu kremden bahsetmiş çok korkuyosan alıp kullan
sadece ağda yapılan bir salonum var burda düzenli olarak gidiyorum 3 senedir ve çok memnunum tüylerim yok dencek kadar azaldı nerdeyse 1.5 ayda bir gidiyorum ilk başta biraz acıyo ama çok değil makinadan daha az acılı bana kalırsa kesinlikle ağda yaptır hem yumuşacık oluyo hemde tertemiz kullanma süreside uzun ama gittiğin yerin temiz ve düzgün olmasına özellikle dikkat et canım çünkü burda manyağın biri kamera koymuştu odaya sonra yakalandı tabi ama genede öyle yerlerde olabilir güvenilir olsun
Bakirkoyde var canim agda salonu sadece bayanlar calisiyo gayette temiz ve hızlilar 1 yildir oraya gidiyorum gul guzellik salonu fiyatlarida uygun bakirkoy ptt ye yakin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar lazer yaptıran biri olarak söylüyorum evet azalttı ama yok etmedi ve de şimdi düşünseydim lazere gitmezdim çünkü ne kadar az densede en özel yerlerimize radyasyon alıyoruz o da sıkıntı yapabilir yani ben yaptırmış bulundum malesef,ağda acıyor ama yoğun acı ikinciye gidicem yakında bakalım
Emla kremi aldim, bugun yarin cesaretimi toplayip denicem bakalim.
Evde kendim yapabilirsem kendim yapmayi denicem, olmazsa agdaciya giderim.
Gelismeleri iletirim sizede
Kızlar Bakırköy'de temiz, hijyenik ve iş bilir ağda salonu arıyorum, lutfen onerılerınızı esırgemeyin. İlk defa gidicem ağda salonuna
Kızlar ağdacılarınızın adını ve semtini yazar mısınız lutfen
canım burası ara sokak hijyenık olmayan yerlerden degıldır umarım, güvenılır mı?
canım nasıl emla kremden mennun kaldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?