• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ozel birazcik :) kizlar bekliyrm yardmlari

evlenmek üzereysen lazeri bu aylık kullanma çünkü lazere gidince tüyler dökülüyor fln 15 gün sürüyor.
Bence ağdacıya git kuaförde aldır en önemli gün kendin alsan göremediğin yerler kalır fln riske atma :D

zaten ağdayı ilk çektikten sonra gerisi hissedilmiyor, ben de onu tavsiye ediyorum :21:

kesinlikle kuaförde ağda yaptırmanızı tavsiye ederim, ama işini iyi yapan temiz bir yer olsun
ben de çok korkardım, hayatımda ilk kez ağdayı kuaförde yaptırdım 1ay önce
o kadar rahatlıyo ki insan, bnce hiç uğraşmaya değmez kesinlkle

erkekler bakarlar dikkat ederler öyle şeylere
düzgün bir ağdacıya git ağda yaptır
yukarda bi arkadaş uyuşturucu kremden bahsetmiş çok korkuyosan alıp kullan

Evlenmek uzereyim kizlar genital bolgeyi nasil neyle temizemeliyim acısiz bi yontem varmi... ne kullanıyorsunuz sizler

sadece ağda yapılan bir salonum var burda düzenli olarak gidiyorum 3 senedir ve çok memnunum tüylerim yok dencek kadar azaldı nerdeyse 1.5 ayda bir gidiyorum ilk başta biraz acıyo ama çok değil makinadan daha az acılı bana kalırsa kesinlikle ağda yaptır hem yumuşacık oluyo hemde tertemiz kullanma süreside uzun ama gittiğin yerin temiz ve düzgün olmasına özellikle dikkat et canım çünkü burda manyağın biri kamera koymuştu odaya sonra yakalandı tabi ama genede öyle yerlerde olabilir güvenilir olsun:34:

kızlar bende ilk defa yaptırdım ağdayı ama bir hafta bitmeden çıkmaya başladı ya çok moralim bozuldu iyi alamadı zaten bittiğinde hala ince küçük küçük kalanlar olmuştu kaymak gibi olmuyo mu bu ağdayla hiç acaba?

Hayatinda ilk defa agda yaptiricak ve hep jilet kullanmis birine de oneriyormusunuz arkadaslar? :( Ben cok korkuyorum bir yandan da ne kadar acir ki en fazla diyorum

Hayatinda ilk defa agda yaptiricak ve hep jilet kullanmis birine de oneriyormusunuz arkadaslar? :( Ben cok korkuyorum bir yandan da ne kadar acir ki en fazla diyorum

Kesinlikle öneriyorum canimm yillardir jilet kullandim ve artik canima tak dedi gittim temiz agda salonuna 10dakikada kurtuldum evet biraz aciyor ama cok kisa suruyor. Zaten jiletle tuylerin cikis yonu degisiyo senin evde alman iskenceye donusur saatlerini alir hic degmez. Baslarda tertemiz olmasini bekleme cunku jiletle batiklarin varsa zamanla düzene girecektir ama iyiki dersin sonunda gec bile kalmışım yani. Buyuk rahatlik o jiketin kasintisi kizarikligi 3 4 gune çıkması degmez yani eziyetine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle lazer epilasyon denemelisin, iki uc gunde kendine geliyo. Ne bi iz ne bi tuy. Biraz disini sık acisini bile duymazsin. Hemde az bi aci ozel gunun icin deger sanki 😊

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Evlenmek uzereyim kizlar genital bolgeyi nasil neyle temizemeliyim acısiz bi yontem varmi... ne kullanıyorsunuz sizler

Canım lazere git ben komple gidiyorum evlenmeden önce başlamıştım 1,5 yıllık evliyim koltuk altı bitti diğer bölgeler de epeeeeyy azaldı çok rahat edersin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle öneriyorum canimm yillardir jilet kullandim ve artik canima tak dedi gittim temiz agda salonuna 10dakikada kurtuldum evet biraz aciyor ama cok kisa suruyor. Zaten jiletle tuylerin cikis yonu degisiyo senin evde alman iskenceye donusur saatlerini alir hic degmez. Baslarda tertemiz olmasini bekleme cunku jiletle batiklarin varsa zamanla düzene girecektir ama iyiki dersin sonunda gec bile kalmışım yani. Buyuk rahatlik o jiketin kasintisi kizarikligi 3 4 gune çıkması degmez yani eziyetine

Istanbul da hem temiz hem ayrica bu isi yapan yer var mi avrupa yakasinda yaa

Istanbul da hem temiz hem ayrica bu isi yapan yer var mi avrupa yakasinda yaa

Bakirkoyde var canim agda salonu sadece bayanlar calisiyo gayette temiz ve hızlilar 1 yildir oraya gidiyorum gul guzellik salonu fiyatlarida uygun bakirkoy ptt ye yakin

Bakirkoyde var canim agda salonu sadece bayanlar calisiyo gayette temiz ve hızlilar 1 yildir oraya gidiyorum gul guzellik salonu fiyatlarida uygun bakirkoy ptt ye yakin

Incirli tarafi mi cnm metronun oralar mi tarif edebilirmisin?

Incirli tarafi mi cnm metronun oralar mi tarif edebilirmisin?

Hayir canim bakirkoy meydanda ara sokakta. Avsar sinemasina carousele falan yakin. Ptt yi sorduğun zaman herkes soyler. Onun arkasindaki apartmanda avsar sinemasi hizasinda apartman içinde.

Hayir canim bakirkoy meydanda ara sokakta. Avsar sinemasina carousele falan yakin. Ptt yi sorduğun zaman herkes soyler. Onun arkasindaki apartmanda avsar sinemasi hizasinda apartman içinde.

Avşar sınemasını bılıyorum canım gıdıcem ılk fırsatta cok tşk ederım :16:

Back