özel bir konu.

Mantar değil enfeksiyondur bence..
Mantar kaşıntı yanma vs yapar. Krem falan sürmeden rahat duramazsınız..

Enfeksiyon da yanma hissi yapabilir tuvalet esnasında. Koku da sık görülür. Tahlil şart..

Enfeksiyonun kokusu çok ağır olur aslında bu sizide rahatsız etmeli kokuyu nasıl almadınız hemen onlemini alın berbat bu kokudur o ben kendime dayanamiodum gerçekten iğrenç kokuyor. Mantar varsa ayrıca kaşınır. Kesinlikle daha erkene randevu alın

Kökü ve yeşil akıntı mantar enfeksiyonu olduğunuzu gösterir tedaviyi eşinizle beraber yürütün siz iyilesseniz de eşinizden bulaşma ihtimali tekrar var. Geçmiş olsun ilk hamılelıgımde az çekmedim şu mantar illetini

evet eşimide götürmem gerekiyor.ben onunla konuşayım beraber gidelim en iyisi.yarın öbürgün bebek istesek sorun olacak.

bulunduğum yerde doktorlar hep dolu en erken o tarihe alabildim maalesef.evet çok kötü kokuyor ama mesela bir hafta kokuyor 1 ay kokmuyor gibi ilerledi.çok önemsememiştim bende.

evet eşimide götürmem gerekiyor.ben onunla konuşayım beraber gidelim en iyisi.yarın öbürgün bebek istesek sorun olacak.
Elbette canım çok can sıkıcı ben fitil vs kullandım ama kar etmedi iç çamaşırlarımı kaynatıp ütülüyordum artık en yüksek sıcakta günde 3 4 defa iç çamaşırı degistiriyordum doğum yapana kadar devam etti normal doğum yaptım kendiliğinden geçti çok şükür. Fena ağrı yapıyor yalnız bir an önce çözüm bulun kroniklesmeden.

mümkün mertebe pamuk iç çamaşırı kullanacağım.hep vardı aslında bu bende.kızlık zamanlarımdan beri.ama şu son zamalarda artık azcık ağrılar başladı.keşke önceden gitseydim diyorum.evet doğumda geçer diyorlar.ama bilmiyoum tabi

Enfeksiyon buyul ihtimalle.
Bence gec bile kalmissiniz doktora gitmeye..

vajinal duş yapıyorsanız hemen bırakın enfeksiyon içinde hemen tedavi olun kısırlık rahimde ve tüplerde yapışıklığa sebep oluyor ria kursuna gittiğimde kadınların %90 da enfeksiyon vardı çok kötü kokuyordu enfeksiyonlu herkese vajinal duş yapıyor musun diye sorduğumda hepsi evet yapıyorum dedi

Benimde yillardir adet duzenszligim var kaç tane doktora gittiysem bir neden çıkmadı ama koku fazlasıyla var ve bunun nedenini bilmiyorum ayrıca akıntılarım da oluyor evlendikten sonra adet zamanlarmda adet yerine farklı renklerde kahve tonu gibi akıntm geliyor. Doktora gittim adet duzunszgm için bir nedeni yok dediler yine

vajinal duş nedir bilmiyorum

evet tabi öyle bişeylerde olabilir.doktora gitmeden bilemiyorum.kötü birşey yoktur inşallah

Canım o akıntı genelde tüm bayanlarda var ama rengi ve yoğunluğu önemli vajinal intimler var vajinal sabun yani eczanelerde var onlardan kullanın en azından koku eşinizi rahatsız etmez ben farklı bir taktik uygularım yıllardır iç çamaşırıma bir damla kolanya döker kuruduktan sonra giyerim banada bir doktor önermişti siz genede doktorunuzla sormadan uygulamayın

Sarı veya yeşil akıntı enfeksiyon belirtisidir diye biliyorum ve hatta cinsel yolla bulaşan hastalık bile olabilir. Doğurganlıgı da etkiler o yuzden daha fazla bekelemeyin bir an önce gidin bence. Doktor fitil bazen fitil ile birlikte hap veriyor boyle durumlarda hatta eş tedavisi bile onerebilir doktor.

vajinal duş nedir bilmiyorum
Cinsel ilişkiye girdiğiniz iç kanalı yıkarsanız ona vajinal duş diyoruz eğer yapıyorsanız yapmayı bırakın çünkü oranın doğal bir yapısı var yıkamak, sabun gibi temizleyici şeyler sürmek, ıslak mendille silmek vajinanın doğal yapısını bozar
Bazıları yorumlarda yazmışki akıntı normal herkesde var buda yanlış akıntı sadece adetten bir kaç gün önce şeffaf akıntı olursa normal diğer günlerde akıntı olması hastalık belirtisidir
Geçmiş olsun

Koku iltihapla olur benimde vardı fitil veriyorlar bi hafta kullaniyosn o bi hafta ilişkiye girmiyorsun gece yatarken koyup yatacaksın ki kalkmayacaksın bi süre sonra bi de bol şu içeceksin geciyo yani benim öle geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…