Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kökü ve yeşil akıntı mantar enfeksiyonu olduğunuzu gösterir tedaviyi eşinizle beraber yürütün siz iyilesseniz de eşinizden bulaşma ihtimali tekrar var. Geçmiş olsun ilk hamılelıgımde az çekmedim şu mantar illetinimerhaba arkadaşlar.
ilk önce randevu aldım.tarihimi bekliyorum.
2 yıldır evliyim.çocugum yok.ara ara dönemlerde kasıklarımda ağrıylar oluyor.ve akıntım çok fazla.bazen şeffaf bazen sarımtrak bir renk oluyor.ilişki esnasında koku çok fazla oluyormuş eşim öyle diyor.acaba böyle bişey başına gelen oldu mu.geçen gün adet olmama 1 hafta var pembemsi yeşil renge yakın bişeyler geldi.sizce nedir.hamilelik ilealakalı olduguunu düşünmüyorum.
mantar büyük ihtimalle.fitil mi verir doktor.
hafif şişkinliğim de var.
evet eşimide götürmem gerekiyor.ben onunla konuşayım beraber gidelim en iyisi.yarın öbürgün bebek istesek sorun olacak.Kökü ve yeşil akıntı mantar enfeksiyonu olduğunuzu gösterir tedaviyi eşinizle beraber yürütün siz iyilesseniz de eşinizden bulaşma ihtimali tekrar var. Geçmiş olsun ilk hamılelıgımde az çekmedim şu mantar illetini![]()
bulunduğum yerde doktorlar hep dolu en erken o tarihe alabildim maalesef.evet çok kötü kokuyor ama mesela bir hafta kokuyor 1 ay kokmuyor gibi ilerledi.çok önemsememiştim bende.Enfeksiyonun kokusu çok ağır olur aslında bu sizide rahatsız etmeli kokuyu nasıl almadınız hemen onlemini alın berbat bu kokudur o ben kendime dayanamiodum gerçekten iğrenç kokuyor. Mantar varsa ayrıca kaşınır. Kesinlikle daha erkene randevu alın
Elbette canım çok can sıkıcı ben fitil vs kullandım ama kar etmedi iç çamaşırlarımı kaynatıp ütülüyordum artık en yüksek sıcakta günde 3 4 defa iç çamaşırı degistiriyordum doğum yapana kadar devam etti normal doğum yaptım kendiliğinden geçti çok şükür. Fena ağrı yapıyor yalnız bir an önce çözüm bulun kroniklesmeden.evet eşimide götürmem gerekiyor.ben onunla konuşayım beraber gidelim en iyisi.yarın öbürgün bebek istesek sorun olacak.
Benimde yillardir adet duzenszligim var kaç tane doktora gittiysem bir neden çıkmadı ama koku fazlasıyla var ve bunun nedenini bilmiyorum ayrıca akıntılarım da oluyor evlendikten sonra adet zamanlarmda adet yerine farklı renklerde kahve tonu gibi akıntm geliyor. Doktora gittim adet duzunszgm için bir nedeni yok dediler yinemerhaba arkadaşlar.
2 yıldır evliyim.çocugum yok.ara ara dönemlerde kasıklarımda ağrıylar oluyor.ve akıntım çok fazla.bazen şeffaf bazen sarımtrak bir renk oluyor.ilişki esnasında koku çok fazla oluyormuş eşim öyle diyor.acaba böyle bişey başına gelen oldu mu.geçen gün adet olmama 1 hafta var pembemsi yeşil renge yakın bişeyler geldi.sizce nedir.hamilelik ilealakalı olduguunu düşünmüyorum.
İdrar testinden enfeksiyon olduğu çıkıyor mu ben akintima baktirmadim hiç ?çok teşekkürler yaptıracağım.
vajinal duş nedir bilmiyorumvajinal duş yapıyorsanız hemen bırakın enfeksiyon içinde hemen tedavi olun kısırlık rahimde ve tüplerde yapışıklığa sebep oluyor ria kursuna gittiğimde kadınların %90 da enfeksiyon vardı çok kötü kokuyordu enfeksiyonlu herkese vajinal duş yapıyor musun diye sorduğumda hepsi evet yapıyorum dedi
maalesef başımıza bişey gelmeden gitmiyoryz doktora en azından kendim için diyorum.üzülerek söylüyorum bunuda.Enfeksiyon buyul ihtimalle.
Bence gec bile kalmissiniz doktora gitmeye..
bilmiyorum kiİdrar testinden enfeksiyon olduğu çıkıyor mu ben akintima baktirmadim hiç ?
evet tabi öyle bişeylerde olabilir.doktora gitmeden bilemiyorum.kötü birşey yoktur inşallahBenimde yillardir adet duzenszligim var kaç tane doktora gittiysem bir neden çıkmadı ama koku fazlasıyla var ve bunun nedenini bilmiyorum ayrıca akıntılarım da oluyor evlendikten sonra adet zamanlarmda adet yerine farklı renklerde kahve tonu gibi akıntm geliyor. Doktora gittim adet duzunszgm için bir nedeni yok dediler yine
Canım o akıntı genelde tüm bayanlarda var ama rengi ve yoğunluğu önemli vajinal intimler var vajinal sabun yani eczanelerde var onlardan kullanın en azından koku eşinizi rahatsız etmez ben farklı bir taktik uygularım yıllardır iç çamaşırıma bir damla kolanya döker kuruduktan sonra giyerim banada bir doktor önermişti siz genede doktorunuzla sormadan uygulamayınmerhaba arkadaşlar.
Cinsel ilişkiye girdiğiniz iç kanalı yıkarsanız ona vajinal duş diyoruz eğer yapıyorsanız yapmayı bırakın çünkü oranın doğal bir yapısı var yıkamak, sabun gibi temizleyici şeyler sürmek, ıslak mendille silmek vajinanın doğal yapısını bozarvajinal duş nedir bilmiyorum
Koku iltihapla olur benimde vardı fitil veriyorlar bi hafta kullaniyosn o bi hafta ilişkiye girmiyorsun gece yatarken koyup yatacaksın ki kalkmayacaksın bi süre sonra bi de bol şu içeceksin geciyo yani benim öle geçtimerhaba arkadaşlar.