özel bir konu.

sedef0

A.H.I.S.K.A
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
618
385
53
merhaba arkadaşlar.
ilk önce randevu aldım.tarihimi bekliyorum.
2 yıldır evliyim.çocugum yok.ara ara dönemlerde kasıklarımda ağrıylar oluyor.ve akıntım çok fazla.bazen şeffaf bazen sarımtrak bir renk oluyor.ilişki esnasında koku çok fazla oluyormuş eşim öyle diyor.acaba böyle bişey başına gelen oldu mu.geçen gün adet olmama 1 hafta var pembemsi yeşil renge yakın bişeyler geldi.sizce nedir.hamilelik ilealakalı olduguunu düşünmüyorum.

mantar büyük ihtimalle.fitil mi verir doktor.
hafif şişkinliğim de var.

şeffaf ve kokusuz akıntı herkeste oluyor. ama koku ve renk değişimi varsa muhtemelen mantar ya da enfeksiyondur. iki senedir hiç kaşınma gibi rahatsızlıklarınız olmadı mı?

dediğin gibi büyük ihtimalle mantar var. ileri derecede olması olası koku da varsa. ben de bir kere sir ağdacıdan kapmıştım. 3 doz antibiyotik ve bi jel ile kökünden kurtulmuştum. artık çok dikkat ediyorum epilasyonculara. doktor çözümü bulur muhakkak.

Mantarda akinti olmuyor buyuk ihtimalle. Cok fena kaşıntı olur. Akintiniz icin test yaptirin. Pamuklu cubuk gibi bir seyle akintidan parca alinip test yapiliyor ve enfeksiyonlu olup olmadigi anlasiliyor. Benim de seffaf akintim var doktor test yapti fakat cok temiz dedi. Hicbir zarari yokmus hatta faydasi var dedi. Vajinayi mikroplardan koruyor dedi. Siz de mutlaka yaptirin bu testi. Gecmis olsun.

şeffaf ve kokusuz akıntı herkeste oluyor. ama koku ve renk değişimi varsa muhtemelen mantar ya da enfeksiyondur. iki senedir hiç kaşınma gibi rahatsızlıklarınız olmadı mı?
sadece bir kere çok kaşıntı oldu sonra kendi kendine geçmişti.ağdaya gidiyorum bu arada acaba onla ilgilimi ki bilemedim.

çok teşekkürler yaptıracağım.

sadece bir kere çok kaşıntı oldu sonra kendi kendine geçmişti.ağdaya gidiyorum bu arada acaba onla ilgilimi ki bilemedim.

o da olabilir. eşinizden size bulaşan bişey de olabilir. ya da nemli kaldığında kendiliğinden de olabilir.

çok geciktirmeden gidin doktora. tedavisi mümkün olmayan bişey değil. antibiyotik+fitil ile geçer bu tip problemler. ama geciktirmeyin.

inşallah.çok teşekkürler.ağda mı acaba dedim.ağdaya gidiyorum.4 5 yıldır.

mutlaka gideceğim.sağolun

Enfeksiyon olabilir doktora gitmelisimiz mutlaka
Yeşil akıntının hamilelikle ilgisi olduğunu sanmıyorum

Mantarda 1 kere değil tedavi olunmadıysa sürekli ciddi derecede kaşıntı olur ve akıntılar beyaz süt kesiği gibidir.
Enfeksiyon iltehap vs.vs.v.s bir sürü sebep olabilir hepsininde tedavisi var bir an önce doktora gidin tedavinizi olun
Çok geçmiş olsun

çok çok sağolun.daha önce hiç tedavi olmadım.keşke bu kadar beklemeseydim.

koku ve farklı renk akıntılar enfeksiyonu düşündürüyor.
böyle durumlarda hemen doktora gitmek gerek.
çünkü gitmedikçe kronikleşir ve malesef tüp tıkanıklıklarına kadar gidebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…