Özel bir gece için Erkeğimi Şok Etmek İstiyorum

jansett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
34
0
38
Ablalarım bir ay sonra özel bir gecem olacak o gece çok alımlı baştan çıkarıcı bişey olmak istiyorum.1.60 boyunda minyon tipli biriyim.Beni baştan yaratın desem ayakkabı,çorap,elbise,çamasır ve gecelik kombinasyonu yapar mısınız?Boyumu biraz daha uzun göstermek için topuklu istiyorum ve çorap giyeceğim için ucu kapalı ayakkabılar daha hoş olacak düşünüyorum ama yine de siz daha iyi bilirsiniz tabi.o gece çok özel olacak çekici gözünü alamayacağı birseyler olsun istiyorum.Renk sadece siyah olsun istiyorum..

Şimdiden çok teşekkür...Umarım yanlış bişeyler yazmamısımdır yeniyim sitede

Kafanda bir seyler olusturmussun... bence ne tarz düsünüyorsan sen ekle resimleri...

Google emmi ellerinden öper zemuszemus

canım sana tek tavsiyem victorias secret ürünlerini alabilirsin.internetten sipariş verebilirsin bi haftaya elinde olur.internetten bakarsan ne kadar bastan cıkarıcı oldugunu anlıcaksın:asigim:

10funme.jpg

bu nasıl canım

dicerr eklediklerin gerçekten çok güzel seyler kafamda oturan tarzda :) bunlara nerden nasıl ulaşabilirim ki ben ?

gerçekten hepsi çok harikaaaa 26sına bende bişler düşünüyorum bunları değerlendiricem siyah gecelik süppperrr

ya bu yandy ürünleri gercekten çok güzel ama türkiyede nerden alınabilir bilen var mı?

canım online siteler var ''g...gidiyor''... gibi anlamışşsındır umarım orda değişik şeyler var bir bakın istersen

oraya baktım da yandy ürünlerini bulamadım hiçbir yerde :KK43: sitesine girdim cok güzel seyler var ama Türkiyede yok galiba :KK43:

canım bunları fıkır olsun dıye ekledım bırebır aynı olmak zorunda degılkı aynı sekılde bı cok magazada bulabılırsın bu gecelıgı...elbıseyı ıse bıraz dolaşman gerekebılır:eek:

X