• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel bir durum hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GezentiiShiyani

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2021
6
6
16
yani bunu düşünmem bile saçma olabilir belki ama, belki de bilmediğimden. Akşam saatlerinde sahilde sevgilim ile yakınlaştık. ortam olarak kimsenin olmadığı nerdeyse zifiri karanlık bir yerdi.Yani kendimizi kötü veya stresli hissedeceğimiz bi yer değildi. Uzun soluklu öpüüşme tahrik edici cümleler hatta kucağına bile oturdum. Ama cinsel organı sertleşmedi de kalkmadı da. bu normal mi ? erotik filmler izlediğini ve sorun yaşamadığını söyledi. Sorun benimle ilgili mi ? daha öncede bu tarz bir durum yaşamıştım ve anında kalkıyordu. bu bana çok garip geldi

Ya işte o kişi kafasında ne var bilmiyorum ama sende temas seviyorsun anladigim kadariyla o sevmiyor. Bosver

bu normal mi ? erotik filmler izlediğini ve sorun yaşamadığını söyledi.
Başlıkta yazdığınız şeyi ona da mı söylediniz ve kendini böyle mi açıkladı? 🤦
Sorduysanız ayıp olmuş, şimdi onu kafasına takarsa hep aynı durum tekrarlanabilir.
Siz de oturup, bir film karakteri kadar olamadım diye boş yere üzülürsünüz.

Ayrica public sex'e girmemek icin adam kendini kontrol etmistir belki sadece opusmustur bana baya uzman biri gibi geldi ne guzel ergen gibi dik aciyla yaklasmamis size

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X