• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel bir akşam için

YeldaBaris

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
329
187
18
Yılbaşı, yasgunu evlilik yıldönümü hep hazır belli tarihler.Siz hiç kendinize özel bir gün planlayıp eşinizle, ailenizle yada arkadaş vs.... Birlikte geçirdiniz mi?

Özeli özel yapan bence kişiye özel yada o anki gruba özel yemek, hediye vermek olabilir.

ben yasgununde mutalak pasta hazır ederim.Evlilik yıldönümüzde mutlaka yemeğe çıkardık ama bu sefer evde oldu çokta eksiklik hissetmedik.
Bizim ailecek gorustugumuz birkaç arkadaşımız var.ara sıra gorusur yılbaşında toplaniriz mesela.Güzel yemekler hazırlanır keyifli olur.

Yılbaşı, yasgunu evlilik yıldönümü hep hazır belli tarihler.Siz hiç kendinize özel bir gün planlayıp eşinizle, ailenizle yada arkadaş vs.... Birlikte geçirdiniz mi?

Özeli özel yapan bence kişiye özel yada o anki gruba özel yemek, hediye vermek olabilir.

Ben yapmadım. Ama biri bana yapsa gerçekten çok çok mutlu olurdum. Klişelerden öte, karşındakine, karşındakilere verdiğin değeri göstermek için mükemmel bir yöntem. Planladığın neyse.. Sakın vazgeçme. Eminim çok güzel olacak : )

Ben yapmadım. Ama biri bana yapsa gerçekten çok çok mutlu olurdum. Klişelerden öte, karşındakine, karşındakilere verdiğin değeri göstermek için mükemmel bir yöntem. Planladığın neyse.. Sakın vazgeçme. Eminim çok güzel olacak : )
Planlama Yok aslında ama özel günler klase olmamalı belli tarihlere odaklanmadan sevdiklerimize güzel şeyler yapabiliriz.

Sevdiklerimle geçirdiğim her an özeldir benim için.
Tabiki özel fakat mesela okul arkadaşı, anenle babanın evlilik yıldönümü gibi tarihleri onlara süprizler şeklinde hatırlatmak ve yapılan planları paylaşmak güzel anıları tazelemek ainda benim sorma niyetim

Acikcasi esim ve ailem disinda kutlama yasamadim ama kalabalik toplanip kutlamak daha guzel olsa gerek bunu yasayanlar cok sansli bence

Back