- 11 Mart 2008
- 56.543
- 4.466
- 873
valla aynen öyle, şimdi deli gibi ayakkabı aramaya başladım, iş yerinde çalışamaz oldum bunlara bakmaktan
benim de ayakkabım özel yapım ayağıma göreydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla aynen öyle, şimdi deli gibi ayakkabı aramaya başladım, iş yerinde çalışamaz oldum bunlara bakmaktan
öncelikle hayırlı olsn tatlm..
benm pabuçlarım özel yapım, yıllardır taksimde çalıştığım için burada uygun bir yer buldum kendime.
yine çalıştım kurumdan bir arkdaşım daha taksimde başka bir yerde yaptırdı.. oda bende çok memnun kaldık.
ben 150 tlye yaptırdm. hayatımda topuklu ayakkabı giymedim ve ilk kez 9 cmlik bir ayakkabı giyeceğim için rahatlık önemliydi.. böyle bir günde ayakkbının ayağı vurması ne kadaaaaaar büyük bir işkence olur.. ayabbaının kalıbını dene, bir kaç yürüyüş yap orada.. taksime bakmak istersen iki alternatif sunabilirim sana.
sevgiler,
öncelikle hayırlı olsn tatlm..
benm pabuçlarım özel yapım, yıllardır taksimde çalıştığım için burada uygun bir yer buldum kendime.
yine çalıştım kurumdan bir arkdaşım daha taksimde başka bir yerde yaptırdı.. oda bende çok memnun kaldık.
ben 150 tlye yaptırdm. hayatımda topuklu ayakkabı giymedim ve ilk kez 9 cmlik bir ayakkabı giyeceğim için rahatlık önemliydi.. böyle bir günde ayakkbının ayağı vurması ne kadaaaaaar büyük bir işkence olur.. ayabbaının kalıbını dene, bir kaç yürüyüş yap orada.. taksime bakmak istersen iki alternatif sunabilirim sana.
sevgiler,
arkadaşlar yardım edin lütfen. 2. provam önümüzdeki günlerde. ama ben hala ayakkabı bulamadım, yani beğenemedim . int ten bi ayakkabı beğendim ama model, satılan yer yok, yazmıyo. ben bu ayakkabıyı özel olarak yaptırmak istesem nasıl bi yol izlemem gerekir. ayakkabının üzerinde çiçek falan var kumaştan, altından sarkan bi dantel.
çiçek kısmını gelinlikçiye yaptırıp onunla ayakkabıcıya mı gitmem lazım.
bir de ayakkabı yapımı için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı. çok uzun sürmemesi de önemli. vaktim daralıyo, çok feci stres oldum :18:. nolur birileri bana yardım etsin