- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 529
- 44
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
Özel Ankara tüp Bebek merkezin de tedaviye başlayacak olan varmı hadi birbirimize destek olalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim orada 3. Denemem her şey nasip iki denememde pozitif oldu benim çok şükür bakalım 3.deneme nasıl sonuclanacakBen 1.denememi orda oldum hatta bi taze bi dondurulmuş ikiside negatif oldu klasik tedavi uygulanıyor bize yaramadı umarım sizin için hersey güzel olur
Diğer denemeniz nasıl sonuçlandı inşallah güzel olmusturBen 1.denememi orda oldum hatta bi taze bi dondurulmuş ikiside negatif oldu klasik tedavi uygulanıyor bize yaramadı umarım sizin için hersey güzel olur
2.denemem başkent hastanesinde hulusi hocada oldu şükür pozitifi gördük şimdide gün sayıyoruz az kaldı inşallahDiğer denemeniz nasıl sonuçlandı inşallah güzel olmustur
Çok sevindim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah2.denemem başkent hastanesinde hulusi hocada oldu şükür pozitifi gördük şimdide gün sayıyoruz az kaldı inşallah
Yürekten aminÇok sevindim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Ben daha karar veremedim Esra Çabuk comert Gürgan Klinik ve bahçeci arasinda kaldım.İnsallah karar veririm bilmiyorum her türlü öneriye de açığım. Gitceginiz yeri duymadım başladınız mı tedaviye?Özel Ankara tüp Bebek merkezin de tedaviye başlayacak olan varmı hadi birbirimize destek olalim
Benim iki denemem orada oldu çok memnunum 3.icin daha gitmedimBen daha karar veremedim Esra Çabuk comert Gürgan Klinik ve bahçeci arasinda kaldım.İnsallah karar veririm bilmiyorum her türlü öneriye de açığım. Gitceginiz yeri duymadım başladınız mı tedaviye?
Ne karar verdiniz acabaBen daha karar veremedim Esra Çabuk comert Gürgan Klinik ve bahçeci arasinda kaldım.İnsallah karar veririm bilmiyorum her türlü öneriye de açığım. Gitceginiz yeri duymadım başladınız mı tedaviye?