Özdilek bornoz takımı yardım

krem renkli olanın banyo havlusu takımını kullanıyoruz biz de annemle misafir için güzel takım,erkeğin çizgili bayanın çiçekli olduğu takımlar da hoş bence nişanlına bir danış sen kararsız kaldıysan bence bayan renklerinin hepsi hoş nasılsa o üç takımın

Nişanlım 2.sini beğebndi ama ben yinede kararsız kaldım bambu diyıor bide ikincisi acaba dierlerinde daha mı iyi?

ben 3. yü sevdim....2. de çok hoş ama ağır geliyor bana bu tarz tonlar...ben mümkün olsaydı cizgi film karakterli bornoz alırdım ama öyle takım bulamadım:)

3.modeli beğendim ben de renk olarak.bambuyu bir kere satıcı bana da çok önermişti ama sanırım tuzluydu biraz fiyatı.kullanmadığım için nasıldır bilemiyorum.

Ben internetten alacağım sanırım 3.model ellerinde kalmadı eğer 3 olmasaydı hangisini secerdiniz?

4.yü seçerdim.o diğer ikisindeki mavi tonu baydı artık o yüzden onlar hoşuma gitmedi.aslında 2.de güzel uyumlu ikisi ama kadının rengi daha farklı bir şey olabilirmiş.senin hangisi sindi içine?

Ben de çeyiz için 2. bambu setin ekru-yeşil rengini almıştım. Henüz kullanmadım ama yumuşak ve kalın, özdilek'in kalitesine güveniyorum ben.

ben jua nın kırmızı siyah bornoz takımını sipariş verdim çokda beğendil nişanlımla ürünler denizlinin ürünü bambu herkeze tavsiye ederim görmeden özdilekte soleyfa taçta karar vermeyin derim

Ben dördüncüyü aldım özdilekten ama daha kullanamadım aralıktan sonra kullanacam inşalah ama güzel diyorlar

özdilek havluda bır numara güzel seçim doğrusu.modelını bence kendin seçip karar verırsın.Hepsi güzel bence.:) ıyı günlerde kullanman dileğiyle....

kesinlikle 4 diyorum mor gri,,ben annemin beğenisi ile 2. tarzında birşey aldım, evlendim 2 aydır kullanıyoruz,keşke renkli alsaydım diyorum..4 dekiler daha spor ve daha hoş ,renkleri de çok uyumlu

kesinlikle 4 diyorum mor gri,,ben annemin beğenisi ile 2. tarzında birşey aldım, evlendim 2 aydır kullanıyoruz,keşke renkli alsaydım diyorum..4 dekiler daha spor ve daha hoş ,renkleri de çok uyumlu

Bende özdilekten ikinci takımı yazacaktım ama yukarıda taç modelini görünce arada kaldım. Ama özdilek daha iyidir gibi geliyor yine de... Bende bu hafta alacağım bornoz takımı, pike takımı vs... Takipteyim forumu

ben jua nın kırmızı siyah bornoz takımını sipariş verdim çokda beğendil nişanlımla ürünler denizlinin ürünü bambu herkeze tavsiye ederim görmeden özdilekte soleyfa taçta karar vermeyin derim

Sana katılıyorum..
Çok şık ve yumuşacıktı, sanırım ben de Jua alıcam.. Ama acaba da diyorum hani, sonuçta özdilek taç vs yılların markası..
ne kadara aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…