• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özdilek Bambu Bornoz Takımı Alacağım !!! Ne dersiniz?

motherofspring

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
26
0
36
İstanbul
Kızlar bir sürü marka çıktı, ama bir taraftan da özdilek sağlam, eski bilinen marka. Ne yapacağıma karar veremedim. Bambu Bornoz takımını kullanan var mıdır??? :uhm: :uhm:

Kızlar bir sürü marka çıktı, ama bir taraftan da özdilek sağlam, eski bilinen marka. Ne yapacağıma karar veremedim. Bambu Bornoz takımını kullanan var mıdır??? :uhm: :uhm:

ya ben aldım bambu bornoz takımı çok güsel gerçekten suyu öyle çabuk emiyor ki çok da yumuşak. onu görünce hatta el havlusu filan da aldım bambu olarak. hiç düşünme bambu al derim ben. ama ben özdilek değil başka bi marka aldım.a.s

Bambu bana da çok tavsiye ettiler ben de bambu almak istiyorum.
Eğer Özdilek alacaksan, Cevahir Alışveriş merkezindeki özdilekte bornoz takımlarında indirim var, bakmanı tavsiye ederim.

bende bambu aldım nurpak havlu bornoz markası çok harika vede çok kaliteli...

Canım ben ceyizime aldım renkleri çok güzel zamanlada hiç birşey olmas koyurenk aldığında açılıyor beyaz ve kremde ise rengi deiğişiyor zamanla çünkü iki günde bir ıslanıyor kaliteli bişi almak şart süper secim bence düşünme al;) :3:

benim bornozlarımı annem yıllar önce özdilekten almış (tabi ozaman bambu yoktu).
uludağa balayına gitmiştik, dönerken görümcemin ve kardeşlerimin çeyizine bambu hamam takımları aldım (ee bursaya yolu düşüp havlu almamak olmazdı:34:), bayıldılar.
yani, ben bambu kullanmadım ama, özdileğin kaslitesine güvenirim,
renkleri görmelisiniz:52:

bu arada bi arkadaş fiyat olarak başka markada 90lira demiş.
özdilekte bu takımlar pek o civarda değil (hamam takımı bile onun iki katı).
yani, başka markalara da bakmak lazım
ya da indirimleri takip etmekte fayda var.
malum çeyiz düzerken çok masraf oluyor.

ayy ne çok yazmışıııımm:9:

bende taç ın bambu bornoz takımını aldım ama daha kullanmadım ama diğerlerine göre gerçekten yumuşak ama ben 200 tl ye aldım 2 terlik 2 bornoz 2 yüz havlusu 2 banyo havlusu var içinde

kızlar geçen gittigidiyorda buldum soya lifi , soya ipliğinden üretilen bir bornoz bir tanesine 70 lira verdim, ama bambu bornozda var evde bu acayip birşey su emici özelliği ve yumuşaklık mükemmel
soya lifi okudum antibakteriyel bambudan daha kaliteli kaşmir ve ipek karışımı mükemmel bir ürün firma türkiye'de üretiyor yeni piyasaya girmiş ürün öyle dediler yalnız sadece gittigidiyorda mağazaları var orda satıyorlar
avm lerde satılıyormuş birde , görümcem 170 liraya bir mağazada sormuş ben 70 e aldım internetten çok memnunum pw bornoz arama sonuçları 1/32, GittiGidiyor bu linkten bakabilirsiniz..
tavsiye ederim..

canım bence hayat havlunun bambu kolleksiyonu çok güsel üstelikte ekonomik ben bir havlu kalite kontrol elemanı olarak tavsiye ederim ama suyu çabuk çeksim çabuk kurusun diyorsan traslanmıshavlu bornoz alma şimdiden güle güle kullan

özdilek ürünleri gerçekten çok kaliteli benim evimde bütün havlu takımları özdilek marka hemde bir sorun yaşadıgınızda kesinlikle sıkıntı çıkarmadan iade alıyorlar tavsiye ederim...

canım bence hayat havlunun bambu kolleksiyonu çok güsel üstelikte ekonomik ben bir havlu kalite kontrol elemanı olarak tavsiye ederim ama suyu çabuk çeksim çabuk kurusun diyorsan traslanmıshavlu bornoz alma şimdiden güle güle kullan

bende bugün bi mağazada inrimli olarak 170 tl takımını gördüm hayat bambu bornoz takımlarının.Sence nasıl?Birde traşlanmış havlu nasıl oluyor bambu mu o anlamadım :)

Back
X