- Konu Sahibi motherofspring
Kızlar bir sürü marka çıktı, ama bir taraftan da özdilek sağlam, eski bilinen marka. Ne yapacağıma karar veremedim. Bambu Bornoz takımını kullanan var mıdır??? :uhm: :uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bir sürü marka çıktı, ama bir taraftan da özdilek sağlam, eski bilinen marka. Ne yapacağıma karar veremedim. Bambu Bornoz takımını kullanan var mıdır??? :uhm: :uhm:
ürünlerden memnu musunuz? ben de taç almayı düşünüyorum dabende taç ın bambu bornoz takımını aldım ama daha kullanmadım ama diğerlerine göre gerçekten yumuşak ama ben 200 tl ye aldım 2 terlik 2 bornoz 2 yüz havlusu 2 banyo havlusu var içinde
canım bence hayat havlunun bambu kolleksiyonu çok güsel üstelikte ekonomik ben bir havlu kalite kontrol elemanı olarak tavsiye ederim ama suyu çabuk çeksim çabuk kurusun diyorsan traslanmıshavlu bornoz alma şimdiden güle güle kullan