Özbigel Kebap Salonu :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bana da bi teyze yüklü müsün demişti :KK12:
heee depo depo yag yukluyum deseydin
bana da bir aylikken (daha kese yeni gorunur birinci ayda o kadar yani ) is arkadasim hamile misin diye sordu. yah oyle ama o gordugun bebek degil gobek dediydim.
ya ben sisman mi hamile mi ikilemine girdigim kadinlara rencide olmasinlar diye yer bile verememis insanim. insanlar nasil da paaat paat soyluyolar. `:KK11:

heee depo depo yag yukluyum deseydin
bana da bir aylikken (daha kese yeni gorunur birinci ayda o kadar yani ) is arkadasim hamile misin diye sordu. yah oyle ama o gordugun bebek degil gobek dediydim.
ya ben sisman mi hamile mi ikilemine girdigim kadinlara rencide olmasinlar diye yer bile verememis insanim. insanlar nasil da paaat paat soyluyolar. `:KK11:

bana bi kere dedenin biri yer verdi :KK70:
hiç bozuntuya vermedim ben de :KK45:
zayıfladım ama ya valla :110:
sen de yürüyüşe falan çıksana :KK70:

bana bi kere dedenin biri yer verdi :KK70:
hiç bozuntuya vermedim ben de :KK45:
zayıfladım ama ya valla :110:
sen de yürüyüşe falan çıksana :KK70:
ben iyice saldim nasilsa hamileyim diye. esim azcik laf etse gobek degil o bebek bebeeeeeeeeek diye cirliyorum.
dogurduktan 6 ay sonra baslayip diyet rejim spor gerekirse liposuction gogus artik ne varsa :p kaportayi bi yenileteyim diyorum :KK48:

ben iyice saldim nasilsa hamileyim diye. esim azcik laf etse gobek degil o bebek bebeeeeeeeeek diye cirliyorum.
dogurduktan 6 ay sonra baslayip diyet rejim spor gerekirse liposuction gogus artik ne varsa :p kaportayi bi yenileteyim diyorum :KK48:

ay bu sefer ki kız mı erkek mi belli olmuştur bu hafta :KK70:

just,
boy konusundaki topiği okudum:KK70:
Yavrum ne heybeti mevzusu olduğunda hep söylüyorum cep herkülü olduğumu, hiç mi denk gelmedin:KK70:Boyumdan büyük kükrerim dedim kaç yerde hahahahahhaa

Carrie'ye de söyleyin parmaklarımı yedirtmem:KK70:Uyanıklık etmesin o parmaklar banlamaya lazım.

ah canım ya bi eski halime gelsem çok daha iyi hissedicem :)

ayy unuttum ben onu özür dilerim
evet canım kan hapları kilo aldırabiliyor
iştah açıyor çünkü
ama kontrol edersen kendini kilo almazsın
ben edemedim işte :KK43:
ben de çok iştahlıyım dikkat etmem gerek o halde :KK50:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X