- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
kızlar herkese slmlar....
ne yiyozzzzzzzzz
tavuk makarna salata yiyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar herkese slmlar....
ne yiyozzzzzzzzz
heee depo depo yag yukluyum deseydinbana da bi teyze yüklü müsün demişti
heee depo depo yag yukluyum deseydin
bana da bir aylikken (daha kese yeni gorunur birinci ayda o kadar yani ) is arkadasim hamile misin diye sordu. yah oyle ama o gordugun bebek degil gobek dediydim.
ya ben sisman mi hamile mi ikilemine girdigim kadinlara rencide olmasinlar diye yer bile verememis insanim. insanlar nasil da paaat paat soyluyolar. `
ben iyice saldim nasilsa hamileyim diye. esim azcik laf etse gobek degil o bebek bebeeeeeeeeek diye cirliyorum.bana bi kere dedenin biri yer verdi
hiç bozuntuya vermedim ben de
zayıfladım ama ya valla
sen de yürüyüşe falan çıksana
ben iyice saldim nasilsa hamileyim diye. esim azcik laf etse gobek degil o bebek bebeeeeeeeeek diye cirliyorum.
dogurduktan 6 ay sonra baslayip diyet rejim spor gerekirse liposuction gogus artik ne varsa kaportayi bi yenileteyim diyorum
yok sali randevum var ama burda 20 haftadan once soylemiyorlar birsey gerci sonra da soylemiyorlar 20de gordu gordu, goremedi///supriiiizay bu sefer ki kız mı erkek mi belli olmuştur bu hafta
ben de çok iştahlıyım dikkat etmem gerek o haldeah canım ya bi eski halime gelsem çok daha iyi hissedicem :)
ayy unuttum ben onu özür dilerim
evet canım kan hapları kilo aldırabiliyor
iştah açıyor çünkü
ama kontrol edersen kendini kilo almazsın
ben edemedim işte
sonatın seni seviyo ve özlüyoOo sonatım gelmiş
bende de mercimek çorba taze fasulye pilav var nerde kebaptavuk makarna salata yiyorum ben
Esroş naber beybiiibende de mercimek çorba taze fasulye pilav var nerde kebap
iyidir canım misafirim vardı 2 gündür gönderdim geçtim pc başına senden naber kuzuEsroş naber beybiii
İyi yaptin. Ay nolsun is guc ugrasmaca hep ayni :)iyidir canım misafirim vardı 2 gündür gönderdim geçtim pc başına senden naber kuzu
çalışıyo musun sen....İyi yaptin. Ay nolsun is guc ugrasmaca hep ayni :)
Evet calsiyorum canim. Yok bebis ugrasiyorum olsun diye. Galiba kocam kısırçalışıyo musun sen....
bebiş falan var mı
allah iyiliğini versin emi...inşallah kısa zamanda olur ...Evet calsiyorum canim. Yok bebis ugrasiyorum olsun diye. Galiba kocam kısır
İnsallah canimm.allah iyiliğini versin emi...inşallah kısa zamanda olur ...
bende bebik sallıyom...daha birsürü işim var bıktım ev işinden...
aynen ...gerçi eşim diyo alalım şöyle at gibi bi kadın yatılı diye amaİnsallah canimm.
Sallaaaa salla beni sallaaaaa vallahi geldik ouunaaa bende ev isi sevmiyom yaa. Zengin olayim ilk isim bi hizmetci almak eve