- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
bunu öğrendiğim iyi olduYok beee. Kilo al buyur dediler,buyusun diye dana gibi oldum buyumedi. Demek ki duz mantik zayiflayinca kuculmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu öğrendiğim iyi olduYok beee. Kilo al buyur dediler,buyusun diye dana gibi oldum buyumedi. Demek ki duz mantik zayiflayinca kuculmez
Deli yaaa sesli güldümbenimkiler zaten küçüktü ben memeler büyüdü diye sevinirken meğer ebat olarak da büyümüşüm
Aynen alakası yok ben iki senede on kg aldım hala aynı. Benim herüf anlamıyo ama küçülcek diye ödü kopuyo
bünye farkıdır bebiş, benim kiloya göre büyüyüp küçülüyorlar ama bürüt olarak kendine has değişmeyen bir ağırlığı var tabiYok beee. Kilo al buyur dediler,buyusun diye dana gibi oldum buyumedi. Demek ki duz mantik zayiflayinca kuculmez
Tecrubeyle sabit. Hep bingil bingil memiklerim olsun istedim. Evlen büyür dediler.büyüsün diye evlendim büyümedi kilo al büyür dediler aldim heryerim büyüdü memikler hala erik kivamindabunu öğrendiğim iyi oldu
bir gelişme yok aşkitomLilosumm askitoommm odun demisken senin odunla noldu?
hangi konu? pomplı tüfeğimle geliyorumkonumda bana saldırı var
Ahahaha kac grambünye farkıdır bebiş, benim kiloya göre büyüyüp küçülüyorlar ama bürüt olarak kendine has değişmeyen bir ağırlığı var tabi
of akşam akşam hiç gülesim yoktuTecrubeyle sabit. Hep bingil bingil memiklerim olsun istedim. Evlen büyür dediler.büyüsün diye evlendim büyümedi kilo al büyür dediler aldim heryerim büyüdü memikler hala erik kivaminda
konumda bana saldırı var
Nolcak peki simdi? Ayrildiniz mi yoksa sadece gorusmuyor musunuz bir sure?bir gelişme yok aşkitom
hangi konu? pomplı tüfeğimle geliyorum
Döberim
höytttttttttttttttkonumda bana saldırı var
yalnız kalalım dedim ben bebeğim.Nolcak peki simdi? Ayrildiniz mi yoksa sadece gorusmuyor musunuz bir sure?
Saka bir yana tamamen hormonal goguslerin buyumesi. Bende hormon bozuklugu var canim ondan küçük.of akşam akşam hiç gülesim yoktu
neyse en azından kendim tecrübe etmeme gerek kalmadı
benimde birkaç kilo vermem lazım veremiyorum bir türlü
Hadi bakalim... Gelisme olursa yaz amayalnız kalalım dedim ben bebeğim.
hayırlı olsun topiğiniz bi bakiyim dedim neler olmuş yaa
Ohaa yani! Bosver just akillari yok fikirleri varhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/canim-tehlikede-mi.760243/page-23
ayıp yav böyle yorumu hak etmedim
ayrıca bu kadar takip ediyor mu insanlar birbirinin yorumlarını