Özbek estetik doktoru

eminova

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
17
0
41
Istanbulda özbek estetik doktoru var, ameliyatlarını lokal anestezi ile yapıyor. Hatta yüzün bi tarafını yaptıktan sonra hastaya farkı gösteriyor, memnuniyetini soruyor. Hastalar hiç bi acı sızı hissetmediklerini söylüyorlar. Bayağı özenle çalışılmış ameliyatlar a benziyor. Fiyatları acayip ucuz lokal anestezi ile yaptığından. Sadece telefonla görüştüm instagramda vidyolarını izledikten sonra. İstanbuldakı akrabama bi konuşmaya gitmesini istedim, bakalım ne kadar güven verici. Acaba böyle birisini duydunuz mu?

Istanbulda özbek estetik doktoru var, ameliyatlarını lokal anestezi ile yapıyor. Hatta yüzün bi tarafını yaptıktan sonra hastaya farkı gösteriyor, memnuniyetini soruyor. Hastalar hiç bi acı sızı hissetmediklerini söylüyorlar. Bayağı özenle çalışılmış ameliyatlar a benziyor. Fiyatları acayip ucuz lokal anestezi ile yaptığından. Sadece telefonla görüştüm instagramda vidyolarını izledikten sonra. İstanbuldakı akrabama bi konuşmaya gitmesini istedim, bakalım ne kadar güven verici. Acaba böyle birisini duydunuz mu?

Reklam?

Nasıl yani ,yüzün yarısını estetik yapıyor farkı gösteriyor dediğiniz olay gözümde canlandırmaya çalıştım olmadı.
Neyse estetik yaptıracak param yok fikrim hiç yok

O sözü bedava kullanılan sosyal medyalar için kullaniyorlardi da.😄
Doğrudur, ucuza alınıp ucuz alındığı için övünülen şeyler gelir ama kutudan hıyar çıkar ya hani aklkma öyle şeyler gelir. Dudak dolgularının meşhurlaşmaya başladığı 2000 başlarında haberlere çıkmıştı kadına silikon yapacağız demişler lavabo silikonu doldurmuşlar bir sürü hastalıkla uğraşmıştı 🤣

İnstagramda neyin reklamını görüp gittiysem beni hayal kırıklığına uğratmıştır. Kanmayın. Ciddi ciddi istiyorsanız biraz bütçe ayrırın araştırın yaptıran birilerinin gittiği birine tavsiye üzerine falan gidin. Yeniden ulaşmanız ve düzeltilmesi mümkün olan kişi ve işlemlerle ilgilenin

Bende ucuz etin çorbası olmaz diyenlerdenim ama, şimdi 8000€ ameliyat olupta paramla rezil oldum diyenler çok. 1 yıldan fazladır araştırıyorum, maalesef olumsuz yazanlar olumlu yazanların 3 kat fazlası. Üstüne üstelik o kadar para verdim, en tanınmış en iyi doktor diye gittim, berbat ettiler diyenlerim yazdıklarını da okudum. Hatta Aslı Şen bile mahkemelik olmuş estetik doktoruyla diye bi yazı okudum. Bi araştırmak lazım, bu doktora ameliyat olanlar haylen memnun mu.

ameliyat lokal anesteziyle olmaz ufak islemlerdir onlar
Bildiğimiz, şakak germe/orta yüz ve deep plan yüz germe. Yabancı müşterileri de var. Sıkı durun; şakak germe ameliyatı için tanınmış doktorlardan bi tanesi (hakkında da bi sürü şikayet okudum burdan) 6000€ söyledi. Bu doktor ise 15000 TL söyledi ya. Ben şok 😳

E bu işlemlerde ödem falan oluyor bir ton.
Bir tarafı yapıp gösterip diğer tarafı yapmak çok show değil mi?
Ödem genelde ameliyatın 2ci gününden sonra taban yapıyor. Genel anestezi ile ameliyat olmuş hastaların da videoları nı izlediğimde ameliyat sonrası gözle gözükür ödem olmuyor. Sonrasında başlıyor.

X