• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz evlatmıyım değilmiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi 890
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Alt üst soy bağım ailemle aynı ama öz çocukları değilim
Tc şöyle rakamlar temsili
Annem 100XXXX Babam 100XXXX
Ben 130XXX
Öz kardeşim ablam 130XXXX
Etme kuzum, TC no’yla nasıl alakası oluyor ki?
Bizden örnek vereyim annemin 250’li benim 360’lı, eğer bahsettiğin TC no’ysa aradaki fark bizden önce ülke genelinde doğanlar sebebiyle değil mi?
Benim kan grubum da yanlış hatırlamıyorsam ebeveynlerimin birinin A birinin B benim 0 ama ben öz çocuğum.

Atiyorum annen 35 yasinda menopoza girmistir ama seni 38 yaşında dogurmustur gibi bir tutarsizlik.

Ha anladim, tc kimlik no'sunda öyle birsey yok yalniz, arastirmistim asagida yazdigim sebeple.

Annemin, dayimin ve en buyuk teyzemin 10 ile basliyor tc'leri, kucuk teyzemin 20 mesela. Kimlik numaralari ilk verildigi siralarda bu tarz detaylar cok dusunulmemis anladigim kadariyla. Rahmetli dedemin ve ananemin de 10 ile baslarken kucuk teyzeminkinin herkesten farkli olmasi sebebiyle ben merak etmistim bu farkliligin nedenini.

Benim 40 ile basliyor, esimin 10 ile kizlarimin birinin 14 digerinin 11 ile basliyor mesela, ikisini de kendim dogurdum o sebeple de oz olduklarina eminim. (Ikisininde dogum yeri, kutukleri ve kimlik cikarttigimiz nufus mudurlugu vb detaylari birebir ayni)
Ben bu olaya kendimde biyolojik ailemde ex eşimde falan baktım hepsi aynıydı muhtemelen denk geldi ben bunun için bir araştırma yapmamıştım

Etme kuzum, TC no’yla nasıl alakası oluyor ki?
Bizden örnek vereyim annemin 250’li benim 360’lı, eğer bahsettiğin TC no’ysa aradaki fark bizden önce ülke genelinde doğanlar sebebiyle değil mi?
Benim kan grubum da yanlış hatırlamıyorsam ebeveynlerimin birinin A birinin B benim 0 ama ben öz çocuğum.
Mune tcyi biz kendi kendimize fark edip şaşırmıştık başkalarına bakıp da aynı görünce açıkcası hiç araştırma gereği bile duymadım aaa demek ki böyle dedim geçtim ama kan grubu bazı istisnalar dışında gerçek bir şey bazı gruplardan bazı grupların çıkması imkansız

Abim anne tarafına ablam baba tarafına benziyor ben benzemiyorum
Ama yine de bu ailenizin öz çocuğu olmadığınız anlamına gelmiyor, ben aynı babama benziyorum, ölen bir kardeşim var o da babaanneme çok benziyordu ama küçük kardeşim ne anne tarafına ne baba tarafına benzemiyor, bizi gören kardeş olduğumuzu anlamaz, birbirimize o kadar benzemiyoruz ama öz kardeşiz.

Mune tcyi biz kendi kendimize fark edip şaşırmıştık başkalarına bakıp da aynı görünce açıkcası hiç araştırma gereği bile duymadım aaa demek ki böyle dedim geçtim ama kan grubu bazı istisnalar dışında gerçek bir şey bazı gruplardan bazı grupların çıkması imkansız
Valla ben bilmiyorum, sen TC no deyince şaşırdım ondan sordum, kan grubu ikisi de öldü teyit de edemiyorum ama benim 0RH+ kızımla eşim de 0RH+, kardeşimin BRH+ annemle babamın biri A biri B diye biliyorum, galiba annem B onu da eskiden geçen konuşmalardan biliyorum, kardeşime sen benimle aynı kan grubundansın demişti, ya babamın kan grubu yanlış veya ben hastanede karıştım 😵‍💫 zira kendi kan grubumdan %100 eminim.

Babamla annemin belgelerine bakacağım şimdi, belki kan grupları yazıyordur, 2 gündür bana fena şeyler yüklüyorsun :KK70:

Ama yine de bu ailenizin öz çocuğu olmadığınız anlamına gelmiyor, ben aynı babama benziyorum, ölen bir kardeşim var o da babaanneme çok benziyordu ama küçük kardeşim ne anne tarafına ne baba tarafına benzemiyor, bizi gören kardeş olduğumuzu anlamaz, birbirimize o kadar benzemiyoruz ama öz kardeşiz.
İçimde bir hissiyat var sanki onların öz ailem olmadığına dair kanım çekmiyor sanki öyle bir şey anlatabiliyormuyum başka bir yerde ailem olduğuna dair bir his var içimde

Valla ben bilmiyorum, sen TC no deyince şaşırdım ondan sordum, kan grubu ikisi de öldü teyit de edemiyorum ama benim 0RH+ kızımla eşim de 0RH+, kardeşimin BRH+ annemle babamın biri A biri B diye biliyorum, galiba annem B onu da eskiden geçen konuşmalardan biliyorum, kardeşime sen benimle aynı kan grubundansın demişti, ya babamın kan grubu yanlış veya ben hastanede karıştım 😵‍💫 zira kendi kan grubumdan %100 eminim.

Babamla annemin belgelerine bakacağım şimdi, belki kan grupları yazıyordur, 2 gündür bana fena şeyler yüklüyorsun :KK70:
Hahahah mune inşallah beni insiyatifen banlamazsın :):)
Chatgpt böyle diyor
IMG_4510.png

IMG_4511.png

İçimde bir hissiyat var sanki onların öz ailem olmadığına dair kanım çekmiyor sanki öyle bir şey anlatabiliyormuyum başka bir yerde ailem olduğuna dair bir his var içimde
Tamam diyelim ki var ne yapacaksın ? Koşa koşa ailene mi gideceksin sonuçta iyi ya da kötü seninle kan bağı bile olmadan sana evlat gibi bakmışlar büyütmüşler bu saatten sonra e siz beni doğurmamışsınız diyip el kadar bebeği veren ailene mi koşacaksın ?

Ama böyle şeyler sadece hisle olmaz, örnek diye söylüyorum ailenizle anlaşamıyorsunuzdur, karakteriniz onlarla uyuşmuyordur benim ailem olamaz diye düşünürsünüz ama bu onların gerçek aileniz olduğu gerçeğini değiştirmez yalnızca öyle hissediyorum diyerek buna inandırmayın kendinizi, aileniz olmadığını kanıtlamanın tek yolu gen testi.
Az fotoğraf olması, benzemiyor olmanız veya aileden olmadığınızı hissetmeniz somut bir kanıt değil çünkü😌

Bir üste yazdım ilginç ama benimki böyle
Bu doğru sonuç vermez bence çünkü benim annemin ve babamın tcsi 43 ile başlıyor kardeşimin 11le. Ve kardeşim %100 bizim doğum hanenin önünden aldım kucağıma direkt 😂

Hahahah mune inşallah beni insiyatifen banlamazsın :):)
Chatgpt böyle diyor
Eki Görüntüle 3533651
Eki Görüntüle 3533652
Annemin kan grubunu bulamadım, onunla ilgili evrakların bir kısmını kaldırdım belki orada vardır ama babamın kan grubunu buldum, bana neler kurcalatıyorsun 😂😂 BRH-‘miş, A nereden kaldı aklımda bilmiyorum 🤷‍♀️ annem de B diye hatırlıyorum ama sanki onunki rh+’di.

İşin tuhafı annemle babamın çocuklarından bir tek benim kan grubum 0, git hepsi gibi B ol niye etkisiz eleman gibi 0 oluyorsun😵‍💫
Gece gece rahmet istediler ☺️ bırakayım da rahat uyusunlar yere bakan yürek yakanlar 😂

Annemin kan grubunu bulamadım, onunla ilgili evrakların bir kısmını kaldırdım belki orada vardır ama babamın kan grubunu buldum, bana neler kurcalatıyorsun 😂😂 BRH-‘miş, A nereden kaldı aklımda bilmiyorum 🤷‍♀️ annem de B diye hatırlıyorum ama sanki onunki rh+’di.

İşin tuhafı annemle babamın çocuklarından bir tek benim kan grubum 0, git hepsi gibi B ol niye etkisiz eleman gibi 0 oluyorsun😵‍💫
Gece gece rahmet istediler ☺️ bırakayım da rahat uyusunlar yere bakan yürek yakanlar 😂
Gerçekten dua istediler belki mune 🙏 allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun 🙏

Mune hanım yanlış hatırlamıyorsam, ebeveynlerin kan grupları A0 ve B0 şeklinde ise, yani heterozigot ise, bu kişilerin çocukları A, B , O veya AB şeklinde olabiliyor. Yani bahsettiğiniz durum normal aslında. ( psikiyatriye başlayınca bazı temel tıp bilgilerini unutmuş olabilirim de , ondan 🙈 )

Tc olayı ise, anne , babam, ablam ve benim 300 le başlar, kardeşiminki sadece 100 le başlar.

Ben de size katılıyorum yani tc ile ilgili net bir kural yok gibi.

Çok yorgunum, dikkatimi toplamakta güçlük çekiyorum şu an, umarım doğru bilgiler vermişimdir 🙆🏻‍♀️

Mune hanım yanlış hatırlamıyorsam, ebeveynlerin kan grupları A0 ve B0 şeklinde ise, yani heterozigot ise, bu kişilerin çocukları A, B , O veya AB şeklinde olabiliyor. Yani bahsettiğiniz durum normal aslında. ( psikiyatriye başlayınca temel tıp bilgileri bazen unutuluyor da , ondan 🙈 )
Kan grubunda sıkıntı yok, şüphe götürmez şekilde annemle babamın çocuğuyum zaten benim yüzümden düğünü müğünü bekleyemeden apar topar evlenmişler hınzırlar ama asla bana söylemediler, seneleeeeer sonra amcam söyledi de öğrendim🤣 ben de diyordum ki evlilik tarihiyle benim doğum tarihi niye tutmuyor, annem nikah tarihi yerine başka bir tarihe daha çok anlam yüklüyor falan:))) bir de 40 haftadan sonra doğmama rağmen tutmuyordu 😂 o yüzden diyorum yere bakan yürek yakanlar diye :KK70:

Yani konu sahibi, sizde de bendeki gibi bir şey olabilir, evlilik tarihiyle doğum tarihiniz tutmazsa, kan grubunuz başkaysa bile öz değilim diyemezsiniz, genetik test şart.

Kan grubunda sıkıntı yok, şüphe götürmez şekilde annemle babamın çocuğuyum zaten benim yüzümden düğünü müğünü bekleyemeden apar topar evlenmişler hınzırlar ama asla bana söylemediler, seneleeeeer sonra amcam söyledi de öğrendim🤣 ben de diyordum ki evlilik tarihiyle benim doğum tarihi niye tutmuyor, annem nikah tarihi yerine başka bir tarihe daha çok anlam yüklüyor falan:))) bir de 40 haftadan sonra doğmama rağmen tutmuyordu 😂 o yüzden diyorum yere bakan yürek yakanlar diye :KK70:

Yani konu sahibi, sizde de bendeki gibi bir şey olabilir, evlilik tarihiyle doğum tarihiniz tutmazsa, kan grubunuz başkaysa bile öz değilim diyemezsiniz, genetik test şart.
Ayy ben hafta olayını görmemişim hiç meğer siz ondan bahsediyorsunuz 🙈

Kusura bakmayın dediğim gibi dikkatim çok dağınık, şimdi anladım 🙆🏻‍♀️🌸❤️

Back