Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öz evlatmıyım değilmiyim
- Konu Sahibi 890
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ağustos 2018
- 3.995
- 9.904
- 158
- 30 Mart 2009
- 14.466
- 1
- 64.889
- 1.123
Dna disinda anlasilacak baska bi formul yokÖz evlat olmadığımı düşünüyorum dna testi pahalı olduğu için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bilgilendirirmisiniz rica etsem nasıl öğrenebilirim
- 24 Ağustos 2022
- 4.429
- 16.238
- 138
- 25 Nisan 2018
- 4.232
- 8.249
- 158
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.428
- 48
Kan gruplarınıza ve tcnize bakınÖz evlat olmadığımı düşünüyorum dna testi pahalı olduğu için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bilgilendirirmisiniz rica etsem nasıl öğrenebilirim
- 2 Temmuz 2023
- 9.283
- 26.169
- 468
Tc'den nasil anlasiliyor?Kan gruplarınıza ve tcnize bakın
Konu sahibi tek ve kesin yol dna testi.
Ama alt soy ust soya bakip tutarsizliklar var mi bakabilirsiniz mesela, annenizin sizi doguramayacagi bi tarihte dogmaniz gibi.
- 30 Mart 2009
- 14.466
- 1
- 64.889
- 1.123
Cidden tc’den nasil anlasiliyor?Kan gruplarınıza ve tcnize bakın
Sordum bana yanlış düşünüyorsun deyip gülünce alıyorlar sadece 1 fotoğrafım var bebeklik kardeşleriminde 1 2 tane var aile fotoğrafı çokça yok zaten hastane kayıtlarına nasıl ulaşabilirim ve ne olur ulaştığımda neler öğrenirimNe diyelim nasıl yönlendirelim şimdi seni? Dna testi olmadan gidip anana babana ben üvey miyim diye sorman dışında bir seçenek yok gibi. Doğum fotoğrafların var mı? Annenin doğum yaptığı güne dair ya da hastane kayıtlarına ulaşabilirsin gibi bilemedim
- 30 Mart 2009
- 14.466
- 1
- 64.889
- 1.123
Offf bu mu yaniSordum bana yanlış düşünüyorsun deyip gülünce alıyorlar sadece 1 fotoğrafım var bebeklik kardeşleriminde 1 2 tane var aile fotoğrafı çokça yok zaten hastane kayıtlarına nasıl ulaşabilirim ve ne olur ulaştığımda neler öğrenirim
- 24 Ağustos 2022
- 4.429
- 16.238
- 138
Bilmiyorum dediğim gibi dna en temiz çözüm totolarına güveniyorlarsa yaptırırlar rest çek. Seni bu düşünceye iten ne anlamadım. Kardeşimin de 1-2 fotosu vardır ama hiç demedi evlatlık mıyım diyeSordum bana yanlış düşünüyorsun deyip gülünce alıyorlar sadece 1 fotoğrafım var bebeklik kardeşleriminde 1 2 tane var aile fotoğrafı çokça yok zaten hastane kayıtlarına nasıl ulaşabilirim ve ne olur ulaştığımda neler öğrenirim
Alt üst soy bağım ailemle aynı ama öz çocukları değilimTc'den nasil anlasiliyor?
Ama alt soy ust soya bakip tutarsizliklar var mi bakabilirsiniz mesela, annenizin sizi doguramayacagi bi tarihte dogmaniz gibi.
Tc şöyle rakamlar temsili
Annem 100XXXX Babam 100XXXX
Ben 130XXX
Öz kardeşim ablam 130XXXX
Ailede hepsinin tc.si 1 diye başlarken benimkisi 2 diye başlıyorCidden tc’den nasil anlasiliyor?
Doğuramayacağı tarih derken nasıl yaniTc'den nasil anlasiliyor?
Aşkom o şekilde öğrenemezsin benim o kadar çok bebeklik çocukluk fotom var ki şok olursun albümlerin hepsi benim hepsi ihtimal veremezsin ayrıca ailemle benziyoruz da yani yüzümüz de andırıyo kan gruplarına bak bi şekildeSordum bana yanlış düşünüyorsun deyip gülünce alıyorlar sadece 1 fotoğrafım var bebeklik kardeşleriminde 1 2 tane var aile fotoğrafı çokça yok zaten hastane kayıtlarına nasıl ulaşabilirim ve ne olur ulaştığımda neler öğrenirim
Bir üste yazdım ilginç ama benimki böyleCidden tc’den nasil anlasiliyor?
Ailede hepsinin tc.si 1 diye benimki 2 diye başlıyorAlt üst soy bağım ailemle aynı ama öz çocukları değilim
Ben 130XXX
- 2 Temmuz 2023
- 9.283
- 26.169
- 468
Alt üst soy bağım ailemle aynı ama öz çocukları değilim
Ben 130XXX
Ailede hepsinin tc.si 1 diye başlarken benimkisi 2 diye başlıyor
Doğuramayacağı tarih derken nasıl yani
Atiyorum annen 35 yasinda menopoza girmistir ama seni 38 yaşında dogurmustur gibi bir tutarsizlik.
Bir üste yazdım ilginç ama benimki böyle
Ha anladim, tc kimlik no'sunda öyle birsey yok yalniz, arastirmistim asagida yazdigim sebeple.
Annemin, dayimin ve en buyuk teyzemin 10 ile basliyor tc'leri, kucuk teyzemin 20 mesela. Kimlik numaralari ilk verildigi siralarda bu tarz detaylar cok dusunulmemis anladigim kadariyla. Rahmetli dedemin ve ananemin de 10 ile baslarken kucuk teyzeminkinin herkesten farkli olmasi sebebiyle ben merak etmistim bu farkliligin nedenini.
Benim 40 ile basliyor, esimin 10 ile kizlarimin birinin 14 digerinin 11 ile basliyor mesela, ikisini de kendim dogurdum o sebeple de oz olduklarina eminim. (Ikisininde dogum yeri, kutukleri ve kimlik cikarttigimiz nufus mudurlugu vb detaylari birebir ayni)
Son düzenleme: