- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
- Konu Sahibi Xeroderma_pig
Merhabalar herkese,
Benim 28 aylık bir kızım var.![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Bildiğiniz gibi sınırsız oyun oynama dönemindeyiz. Evde sorunumuz yok.
Zaten istediği gibi oynuyor.![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
Ama dışarıda çok zorlanıyorum. Örnek vereyim.
Bebek arabası olmadan dışarı çıkarken zorlanıyorum. Yürüme hızında sorun yok hiç yorulmaz. Kucak istemez. Ama gelin görünki oynayacak birşey görmesin:)
Mesela bir dükkanın önünde yünler mi var almak dokunmak saymak renklerine bakmak istiyor. Bir müddet bekliyorum ama sonrasında alamıyorum ikna edemiyorum.
Bir yerde broşürler mi gördü veriyorum eline okuyorum ama yetmiyor kendi almak koymak istiyor. Ve gene oradan alamıyorum:)
Bugün park dönüşü apartmanın merdivenlerinde beyaz küçük bir köpük gördü oturdu yere tek tek ufaladı oradan aldı oraya koydu gene ikna edemedim bekledim 20dk kaldık orada.
Merakını kırmak oyun becerisini köreltmek hiç istemiyorum ama yolda yürüyemiyoruz![Mad :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk27.gif)
Bu durum normal mi?
Ben mi baştan yanlış yaptım?
Sınır mı koyamadım?
Yani oynamalı evet ama bitti dediğimde bitmeli miydi?
Ağlasa da oradan almalı mıyım?
Fikirlerinize ihtiyacım var. :)
Sevgiler![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Benim 28 aylık bir kızım var.
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Bildiğiniz gibi sınırsız oyun oynama dönemindeyiz. Evde sorunumuz yok.
Zaten istediği gibi oynuyor.
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
Ama dışarıda çok zorlanıyorum. Örnek vereyim.
Bebek arabası olmadan dışarı çıkarken zorlanıyorum. Yürüme hızında sorun yok hiç yorulmaz. Kucak istemez. Ama gelin görünki oynayacak birşey görmesin:)
Mesela bir dükkanın önünde yünler mi var almak dokunmak saymak renklerine bakmak istiyor. Bir müddet bekliyorum ama sonrasında alamıyorum ikna edemiyorum.
Bir yerde broşürler mi gördü veriyorum eline okuyorum ama yetmiyor kendi almak koymak istiyor. Ve gene oradan alamıyorum:)
Bugün park dönüşü apartmanın merdivenlerinde beyaz küçük bir köpük gördü oturdu yere tek tek ufaladı oradan aldı oraya koydu gene ikna edemedim bekledim 20dk kaldık orada.
Merakını kırmak oyun becerisini köreltmek hiç istemiyorum ama yolda yürüyemiyoruz
![Mad :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk27.gif)
Bu durum normal mi?
Ben mi baştan yanlış yaptım?
Sınır mı koyamadım?
Yani oynamalı evet ama bitti dediğimde bitmeli miydi?
Ağlasa da oradan almalı mıyım?
Fikirlerinize ihtiyacım var. :)
Sevgiler
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)