- 7 Temmuz 2015
- 13
- 6
- 26
-
- Konu Sahibi melisa deniz
evet canım bencede yüz hatların güzel:)gözlerin lens mi?lensse cok doğal ve yakısmıs:)Canım yan profili koymayı unutmuşum böyle düşünmene çok sevindim çok teşekkür ederim ☺
cok yakısmıs canım yüzün de güzel olunca:)markası ve rengi nedir?cok beğendim de:)Çok teşekür ederim
Gercekleri söyledim ben canım:)gercekten istiyorsan pesini bırakma ajanslara kayıt olabilirsin.lensini cok beğendim markasını ve rengini öğrenebilirsen cok mutlu olurum.Markasıni bilmiyorum ama sizin için yarın aldığım yere sorarım rengi mavi ama alırken doğal dursun demiştim onlarda ona göre verdiler 1 yıldır falan kullanıyorum çok rahat hemde doğal duruyor dediginiz gibi çok tesekkur ederim beni çok motive ettiniz ya :)
Canım cok tesekkür ederim:)üsenmemis sormussun sana mavi cok yakısmıs ya asla lens olduğu belli değil bende de böyle durur insallah.Canım ögrendim elegance markası renk ise sky blue (2tone) benimkinin kullanım süresi bitmek üzere 3 toneside çok güzel onuda alabilirim belki lensleri gerçekten doğal duruyor eger mavi tenime yakışmaz dersen yeşil rengide çok güzel onuda kullanmıştım tavsiye ederim :)
kırmızı çok yakışmış bir hazal kaya havası varArkadaslar küçüklükten beri oyuncu olmak istiyorum sizce yüzüm uygun mu fikirleriniz çok önemli benim için ☺
Çok teşekkür canım genelde zaten hep hazal kaya havası olduğu söylerler ama mirandayla çok benzetirler :)kırmızı çok yakışmış bir hazal kaya havası var
Ayy hemen alıyım valla çok teşekkür ederim canım benim bildiğin iyi bi ajans var mı canım :)Gayet güzelsin, yüzün güzel durur ekranda. Ajanslara kaydol, drama kursu falan al hemen.
Yeteneğim olmasa böyle bir şey isteyemem zaten, teşekkürler düşünceleriniz için.Başrollük değilsiniz sanki, ancak oyuncu olabilirsiniz tabi, neden olmayasınız yetenek varsa...