Gelinlik Modelleri Oyuncu Sinem Öztürkün gelinliği :):)

E bu kız normalinde daha güzeldi... gelinlik fazla seksi
damat bey karışmıyorsa bizede böyle bakmak düşer :))

damattan önce herkesin gözleri bayram yapmış yanii ilk aklıma gelen bu oldu sositososito

Gerçekten doğru.Damat eşinin göğüslerini sergilemiş oluyor herkese.Sahip olacağı/olduğu şeyleri gösteriyor bir nevi.
Gelinlikte asalet diye bir şey kalmamış,yandan da hiç estetik durmamış gelinlik.

gögüslerrr her an patlıcak gıbı duruyor..delikafadulden

gögsün yarısı dısarıda zaten kaydirigubbakcemile3

begenmedım

gelinligini hic begenmedim

one öyle gögüsler heran disari cikacak ....zatii yarisi disardaakaydirigubbakcemile3

gelinlik güzel ama yandan çok kötü durmuş..
damat beyinde kirpikleri dikkatimi çekti ilk fotolarda..

ben hiç beğenmedim özellikle göğüs kısmı çok kötü durmuş ..
heran fırlıcakmış gibi duruyo....
arka sıralardada kart duruyo zaten buradada damadın ablası gibi durmuş...
şakkıdı

hiçte güzel değil ne üstü ne altı gögüsleri fışkırmış alt desen çarşafa benziyo saçlarıda hoş olmamış bence.

üstü altıda hiç güzel değil fırlamış göğüsleride ne o öyle hiç giymeseymiş bari kızıda beğenmiyorum ben zaten

kızlar göğsünü bırakında göğüs kısmının duruşu yani beyaz bölge
bronz bölge değil hoş değilmi

aaa dizideki haline bak bu hale bak :) göğüs kısmı çok kötü olmuş yahuu..Dizinin sıkı takipçisiymdir severim kendisini...Lakin Gelinlikte güzel değil :)

ne kadar iri çıkmış resimlerde hem kendi hemde maşşallah göğüsleri
ya nie okadar abartmışki göğüs dekoltesini bence zaten göğsü büyük biraz kapatabilirdi
bide normalde dizideki hali çilli milli bi kız nasıl böyle güzelleştirmişler bu kızı bayağı kadın gibi dizideki liseli kızdan sonra öyle geldi bana

bunlarıda ekleyeyim dedim diğer resimlerde eklenmişkenzemuszemus

ben üst kısmını vede saçını çok beğendim ama sinem hanımın göğüslerinin maşallahı var tabi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

üst kısmının modeli çok güzel bence yerimseniben

acıkcası ben de yorumların cogunun aksine gelinliği begendim :)
evet gogus kısmı biraz abartilmiş olabilir ama bence çok güzel bir gelin olmuş sinem ozturk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…