• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyuncakta subliminal (25.kare) mesajı

images
gözünüzü kısarak bakın çok net göreceksiniz ...

açıklar mısınız,ne şekilde bakarsam bakayım göremedim:50:

Mantık aynı bilinçaltına kendi doğrularını empoze etmek .
Kesinlikle çok önemli ama bende bu mesajlarda çok önemli ve tehlikeli .
Etraf sapık kaynıyor , belki de bu ların da etkisi vardır .

Bakınca gördüm ben

bi ben mi göremedim şimdi :1: $images.webp bana burda en alakasız gelen görüntü bu oldu :) saçmalıyor muyum acaba :31:

Mantık aynı bilinçaltına kendi doğrularını empoze etmek .
Kesinlikle bahsettiğin çok önemli ama bence bu mesajlarda çok önemli ve tehlikeli .
Etraf sapık kaynıyor , belki de bunların da etkisi vardır .

Bakınca gördüm ben

ohaaaaaaaaaa:42: bakın ben göremememe rağmen biliçaltım çoktan o yazıyı kaydetti bi yerlere:30:
birde benim bulduğum şeye bakar mısın

Son düzenleme:
Pepe'de var dediler bir ornek verseniz hani?

benim kizim "kostebekgiller, canim kardesim, casper, ayas" izliyo varmi onlardada bu tür mesajlar :)

Konu sahibi arkadasima vok tesekkur ediyorum
Cahilligime verin ama ben boyle bir teknigin varligindan suan haberdar oluyorum:17:bundan sonra cok dikkatli olucam

bazı şeylerde özellikle bişey arandığı içinmi var gibi görünüyo acaba minienin elbisesi biri söylemese hiç benzetemezdim penise üstteki çiçeklerde öyle ne var çözemedim.
seccadelerde domuz kafaları haçlar falan var bunuda duyunca evdeki bütün seccadelere bakmıştım, eşimde camideki halılarda domuz kafaları olduğunu söyledi hocaya söylesene dedim, neyse sonra videoya çekmiş gösterdi annem babam falanda baktı ama domuz falan yok eşim işte bunlar domuz diye gösteriyo. eşim domuz görmek için baktığındAN şekilleri öylemiş gibi görüyo minienin elbisesi bu şekilde bişey bence

sizin benimle derdiniz ne ya :))
bakın bu resme başta baktığımda bende hiç bir şey anlamadım ve saçma bulmuştum bir çok kez baktım ve yazıyı bariz görebiliyorum artık
bir şey anlatmaya çalışmıyorum
ya siz inanmaya bilirsiniz ben merak edenler için paylaştım

Sizin ile herhangi bir derdim yok.
Sadece bu resimi paylasmanin anlamni pek anlamdim.
Sonraki sayfada güya orda sex yaziyor diye fark ettim.

Gerçekten çok saçma buldum, böyle insan herseyde birsey görür. Mesela birçok hiristiyan herseyde Isayi görüyorlar, tostlarin üzerinde bile görüyor.
Ki bu niyet ile bakarsan evet her yerde Isa'yi görebilirsin.

Ben subliminal message'i inkar etmedim fakat bence sizi, subliminal message'in ne olduguna kafan karisti diye düsünüyorum.
Subliminal message "bu resimde 7 yalnisi bul" gibi oyunlara benzemez olan birsey. Specifik bir imaj ile gerçekten insani etkilmek için yapilir.
Mesela coca cola projesinde, film arasinda 1saniyeden az bir sekilde bir cola sisesini göstermek gibi.

Bu gibi resimler bulutlara benziyor. Sen bulutta atiyorum dinozor gördügünde, karsindaki ilk basta görmeyebilir fakat sen anlattikça "aaa evet, gerçekten benziyor" deniliyor. Simdi o bulut hakikatten dinizor'a benziyormu? Yada öylemi yaratilmis? Hayir, bizim hayal gücümüz bize öyle diyor.

Bu çiçek içinde ayni sey geçerli. Böyle her resime bakarsan insan binbirtürlu sey çikartabilir, hayal gücün artik neye yetiyorsa.

Nasıl bir saçmalıktır ki bu 'sex' bu şekilde tabu oluyor demek aman dikkat!!
Bu da nesi biz nasıl oluyoruz ozaman çocuklarımıza aman günah yok bilmem ne diyerek bu hale geldi insanlık..
Sex çok kutsal bir olaydır bunu küçük yaşta öğrenmeleride onlar için avantajdır ne şekilde olduklarını..
Tabi belli kurallar çerçevesinde yaşamaları değil 'öğrenmeleri' gerek yanlış anlaşılmasın..

Back
X