merhaba.hangi şehirdesiniz.
ankarada olsaydınız oyuncak almayı düşünmüştüm.size bol kazançlar.
tamam canım yaa bu arada şimdi görümcem geldi
bankadaki demişki bu hesaba para yatıman için ek
olarak sizden 30 tl alıyoruz
demişler kapıda ödeme yapabilirsen öyle yap ben ek olarak 5tl ben burda
veririm parayı canım ama olmaz diyosan o zaman benim yarın çıkıp hal etmem lazım
kimlik bilgilerimi istemişler çünkü((
tamam canım yaa bu arada şimdi görümcem geldi
bankadaki demişki bu hesaba para yatıman için ek
olarak sizden 30 tl alıyoruz
demişler kapıda ödeme yapabilirsen öyle yap ben ek olarak 5tl ben burda
veririm parayı canım ama olmaz diyosan o zaman benim yarın çıkıp hal etmem lazım
kimlik bilgilerimi istemişler çünkü((
slm.merabalar.ben internet bankacılığından cep telefonu ile eft yapmıştım hiç ücret kesintisi olmamıştı.varsa öyle bir imkanınız bankaya da atm ye de gitmenize gerek kalmaz.sevgiler..
hesaba para yatırmak için banka gişelerini tercih edersenz dediğiniz gibi 30 lira gibi ücret istiyorlar ama bankamatikten kartsız işlemi secerek havale yapabilirsiniz ozamanda 5 liranızı kesiyor yani 5 lira fazla yatırmanız gerekiyor. bir dier secenekte ptt isme havale yapmak 100 lira kadar 5 lira ek ücret alıyorlar. bu sorun benm de basıma geldiği için yazınızı okuyunca bilgilendireyim istedim.
haklısınız bende bilmiyodum dün akşam yemeğe misafir
çağırmıştım oyüzden görümcemi yolladım oda atm kartımız olmadığı için
kimlik bilgisi gerekiyo git yangen gelsin demiş
internet üzerinden dediğiniz güzell ama anlmyrm maleseff
internetten üzerinden havale yapmak içinde yine bankaya gidip internet şifresi almanız gerekiyor bankada hesapınız varsa veriyorlar, ama benm bildigim kadarıyla internet üzernden eft ve havalede de cogu banka ücret kesiyor. size en uygunu ozaman bankamatikten kartsız işlem i tercih edip öle havaleyi yapmak. aslında en temiz ptt e. ad ve soyadı bide para nın yatıralacagı ptt e subesi yeterli oluyor.
sormayın bende hiç anlamıyrdum bu işlerden de bir iki alışverişten sonra ögreniliyor ne nasıl yapılıyor.
haklısın canım tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?