Bebek İkinci El oyuncaklarimiz satildi (herkese tesekkurler.)

söylediklerimin hepsi ne kadar olur.geçen yılki toplu alımda göndereceğiniz ariel bebeği şimdi istiyoruz.
36 tl oluyor canm
Gecen seferki alisverisimizde benim sana verdigim fiyatlardan olursa arieli yollayacaktim canm o zamanda demistim sana telefonda gorustugumuzde .

36 tl oluyor canm
Gecen seferki alisverisimizde benim sana verdigim fiyatlardan olursa arieli yollayacaktim canm o zamanda demistim sana telefonda gorustugumuzde .
göndermeden önce söylemediğiniz için şimdi istiyoruz zaten.telefon kargoyu aldıktan sonraydı ya.

göndermeden önce söylemediğiniz için şimdi istiyoruz zaten.telefon kargoyu aldıktan sonraydı ya.
Ha canm biliyorum ben zaten dedigimiz fiyatlardan almadigin dustugumuz icin yollarim demistim.Ee oyle olmayinca yollamamam normal zaten kizz :KK66:
Canm 36 tl ye ben sana 5 bebek yollicam yanlisom yok dimi diger sesli oyuncaklara baktin mi sac kurutma falanda var el feneri cekic kareoke barbie mikrofon

Ha canm biliyorum ben zaten dedigimiz fiyatlardan almadigin dustugumuz icin yollarim demistim.Ee oyle olmayinca yollamamam normal zaten kizz :KK66:
Canm 36 tl ye ben sana 5 bebek yollicam yanlisom yok dimi diger sesli oyuncaklara baktin mi sac kurutma falanda var el feneri cekic kareoke barbie mikrofon
yok anım diğerlerinden var.pembe saçlı ve yanındaki maymun satıldımı?neysa otuz olsun alayım.oynasın benim kızlar.

1418728737920.jpg
kalan oyuncaklarimiz bunlardirrr
Alan arkadaslarima hayirli olsun.

canm senin istediklerinde gitti.:KK43:
Eki Görüntüle 1337081 bunlar satildi kizlar alan arkadasima hayirli

Oyuncaklarımızın aldık biiiiiz çok teşekkür ederim, arkadaşım öncelikle özene bezene paketlemene, nezaketine, bebekler orijinal ve yepyeni , tertemiz, :)))))
ben bebeleri bir güzel yıkadım saçlarına saç kremi sürdüm taradım duruladım şimdi kuruyorlar,, ohhhh Misssss gibi oldular :)
Not: kirli olduklarından değil ben paketten açtığım şeylerinde hep yıkarım ondan, ;)
Buradan bir güvenilir arkadaş daha tanıdığım için mutluyum :)

Oyuncaklarımızın aldık biiiiiz çok teşekkür ederim, arkadaşım öncelikle özene bezene paketlemene, nezaketine, bebekler orijinal ve yepyeni , tertemiz, :)))))
ben bebeleri bir güzel yıkadım saçlarına saç kremi sürdüm taradım duruladım şimdi kuruyorlar,, ohhhh Misssss gibi oldular :)
Not: kirli olduklarından değil ben paketten açtığım şeylerinde hep yıkarım ondan, :KK66:
Buradan bir güvenilir arkadaş daha tanıdığım için mutluyum :)

Back