Anlamadim.canm neredesin ben kargodan tahmini bisey ogrenirim istersenanladım o zaman pazar ola diyeyim :) ben istanbulda değilim..
Canim trenin cok fonksiyonlu hem isik hem sesli internettede yazar digeri sekilleri var arabanin icine atiyor 4 sekilli 30 tl tren 10 tl araba tren oyuncak sepetinde aldigimdan berj yuzune bakmadi diger sekil arabasiyla oynadi cokEki Görüntüle 1283806 Eki Görüntüle 1283807
Bu ikisinin fiyat ozellik kullanim durumlarini ve markalarini yazabilir misiniz
Canm sana yazdm ama oyuncaklarin ne oldugunu yazarmisin numara ile anlaniyrum 2 ve 4 sayfalarda oyuncaklarbende ceva
p bekliyorum.
Bebeklerin hepsi satildi canmdoktor bebeğin altındaki bebekler duruyormu?başka bir yerde yazdığınız 5 liralık bebekler duruyr mu?
Canm satilmadu duruyor elden alma sansin varmi ist dayi.Atın son durumu nedir,satıldı mı?
Satılmadıysa kargo tahmini ne fıyat verdi acaba?
Ben samsundayım..cok uzagızCanm satilmadu duruyor elden alma sansin varmi ist dayi.
Acelem yok. İstedıgın zaman ulas banaKargo bilgisi alir haber veririm canm sana yarin otobuse verme sansim olsa otobuse verirdim acelen var mi benim komsum samsunlu arada gidip geliyorlar onlarlada yollayabilirm.
Canm ist disi 1 kg kadar 7 tl ama isin komgi ben tokattan 25 kg koli yolladim 13 tl aldilar bugun hataya 2.5kg bi paket yolladim14 tl aldilar karisik anlayacagin.Acelem yok. İstedıgın zaman ulas bana
Bursa da tanıdık varmı..annem şuan orda da :)Canm ist disi 1 kg kadar 7 tl ama isin komgi ben tokattan 25 kg koli yolladim 13 tl aldilar bugun hataya 2.5kg bi paket yolladim14 tl aldilar karisik anlayacagin.
Abim arac almaya gidiyo bursaya giderse oba veririm ne zaman kadar orda canm annenBursa da tanıdık varmı..annem şuan orda da :)
En fazla 10 gün daha kalır sanırımAbim arac almaya gidiyo bursaya giderse oba veririm ne zaman kadar orda canm annen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?