2 3 sayfada var canim foto hangileri foto ile gosterebilirmsin.Yada ne olduklarini yazarsanmerhaba ,bebekler üçüncü ve beşinci fotodaki en son ne kadara olur?
1,2 no bebekler halkalar,geçmeli arabalar ,araçlar hangileri duruyor.
cnm ben bu son oyuncak alabilirmiim (badiler de unutma)))))
1,2 no bebekler halkalar,geçmeli arabalar ,araçlar hangileri duruyor.
Bebekli yapboz mu canm o satildicnm ben bu son oyuncak alabilirmiim (badiler de unutma)))))
kulelerin 2 si mi gitti.ve seçtiklerim ne kadar yapıyor.Canm doctor bebek kuleler bebekli yapboz disinda hepsi duruyor
birde burdaki 9 no ve bir sonraki mesajdaki 2 no.seslimi bu son ikisi herhangi bir sorunu var mı?
p bekliyorum.Canm gobekli olanla bez bevek ikisi 10 tl
Canm gecen hafta internetim cok yazasti birine yazsam dugerini acmiyodu kusura bakma 2 4 sayfalarda oyuncak oldugundan kafam karisti bana fotolariyla yada ne oldugunu yazarsan soyliyeyim.5,6 no duruyor mu*
cnm bu satıldımı?cevap vermedın)
tamam cnmEvet canm.yuppe aldi onun hayvanlisi kaldi bulayim onu atayim.fotosunu bak istersen
Canim ben sariyerdeyim kargo hakkindada ne soykesem yalan olur gecenlerde 25 kg lik bisey yolladin 18 tl tuttu mama sandalyesi yolladin 20.5 tuttu bazen ebatini baz aliyolar bazen kg ni yana soylemeyeyim.bilemem.atı almaya kalksak nerdesiniz acaba yada kargo fiyatı hakkında bilginiz var mı hayırlı satışlar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?