Bebek İkinci El oyuncaklara bakmadan gecmeyin(fisherprice,playskooll,egitici laptop,hotwheels)/satılmıştır.

Takas düşünüyor musun ?
Benim konularda oyuncak ve elektronik eşyam var düşünürsen

Oyuncaklari bitiriyorum hepsini alana hediye oyunxaklar var

arabalar 5tl
simsek set 20tl
playskool karavan 15 tl kacırmayın indirdim

egitici laptop da 20tl

Slmcanim seninle bir türlü alışveriş yapamadık şimşek yarış setini sesliyi dımı? Robotu ben alıyorum şimşek arabayida iban yazarsan sevinirim bir ne kadar oğlum şimşek istiyor acele lazım cumartesiye yetişsin:) bu sefer çabuk halledelim

Kalan oyuncaklar
Fisher price robot egitici robot ingilizce de konusur harfleri sayilari ogretir ekrani yanip soner

Payskool muzikli karavan

Egitivci laptop

Canim robot şimşek set şimşek araba bide playscool tren ne kadar hepsi ? Bide şimşek araba sesli dımı? Benim buyuk oğlan 2,5 yaşındaki cok istiyor digeri 5,5 aylik ona görese emekleme oyuncağı var mı? Mesaj kutun hala dolu bı temizleyiver cnm:KK1:

Canim robot şimşek set şimşek araba bide playscool tren ne kadar hepsi ? Bide şimşek araba sesli dımı? Benim buyuk oğlan 2,5 yaşındaki cok istiyor digeri 5,5 aylik ona görese emekleme oyuncağı var mı? Mesaj kutun hala dolu bı temizleyiver cnm:KK1:

ancak girebildim cnm cocuklardan robot ve karavan satıldı, simsek arabalrdan kucuk olanı sesli,ama pil zayıf takman lazım,ses derken araba sesi cıkarıyor vın vn tarzı müzik falan calmıyor, buyuk olanı plastik buyuk bisey ses yok.
emekleme oyuncagını da sattım malesef,sadece laptop ve simsek araba yarıs seti ve arabalar duruyor.
yarıs seti 20tl son fiyat kutusu ile birlikte biz hic oynamadık
arabalarda tanesi 5tl

hotwheels araba kaydırma seti kutusu ile
simsek mcqueen yarıs seti kutusu ile
simsek arabalar 2 adet biri sesli
star wars egitci laptop

sekil bul tak
markalı cıgıraklar

elimde olanlar daha baska oyuncaklar da var ilgilenenler icin

X