Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElOYUNCAK VE HIC GIYILMEMIS KIYAFETLER kız cocuk ıcın satıyorum
Urunlerın hemen hemen hepsi hıc gıyılmedı etıketı olmasa da yıkanıp dolapta bekleyen kıyafetlerdır. Hepsı tertemızdır. Urunlerde pazarlık yoktur. Hepsı son fıyatlarım.. Iyı alışverısler..
Emzirme yastıgı = 20 tl
Fısher price mama sandalyesıne monte edılen carkıfelek =20 tl
Bondıgo bebek arabası veya ana kucagına takılabılen oyuncak e bebek= 30 tl
Ilknur hanım harıkasını:)) ben ıpad ıle cektım fotoları ancak ters tutmusum cekerken:)) fotografları döndürüp düzenleyip tekrar ekledım ama sonucc ortada:) ısteyene duz olarak da resım gonderebılırım:)
Ayse hanım uyarınız ıcın cok tesekkur ederım ... Fakat urunlerın toplamına guzel bır ındırım yaptım zaten ve tum oyuncaklar yarın kargoya teslım edılecektır.
Kusura bakmayın, Ben alıcaktım ama çok pahalı. Bebek arabası için bondigo 50 tl demiştis internetten inceledim sıfırı 34 tl miş. Fisher price mama sandaliesi için 20 tl diyorsuz sıfırı 19,90 tl. 2 el için pahalı. Üzgünüm(((
Ella cok haklısın sımdı baktım ben de ( ben esıme sormustum ne kadara aldın dıye o alır genelde oyuncakları... O da fıyatları yuksek soylemıs. Msj guncellemesı yapamadım ama fıyatları tekrar yazıcam . Zaten sonradan da farketsen ıade alırdım. Ama boylesı daha ıyı oldu ...sana özel msj attım
Cok utandım vallahi ella (( iyi ki erken farkettın .. Nasıl bakmak aklıma gelmedi ? Uykum kactı vallahi:)) yarın kargoya verınce haber verıcem ... Sevgıler...