oyuncak köpek arıyorum

feracecandir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
454
35
53
34
Ankara
merhaba arkadaşlar elinde yürüyen oyuncak köpek olan varmı...bu mickey mouse köpeği pluto oyuncağı falan var onun gibi parkta gezerken ipinden tutup yürüyenlerden uygun fiyatlı olan varsa resim atabilirmisinz kızım takmış vaziyette ama çok pahalı bunlar ya

merhaba arkadaşlar elinde yürüyen oyuncak köpek olan varmı...bu mickey mouse köpeği pluto oyuncağı falan var onun gibi parkta gezerken ipinden tutup yürüyenlerden uygun fiyatlı olan varsa resim atabilirmisinz kızım takmış vaziyette ama çok pahalı bunlar ya

Bende var canım pahalı almıştım kardeşim aldığım gun biraz oynadı bıraktı 30 tlden satıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bendede var tatlım kaldırmıştım buluyum onu resim eklerim tasması var ucunda kumanda var tuttuğu yerde düğmeyi kaydırınca yürüyo ters yöne çekincede durup havlıyo beyaz renk finolara benziyo pembe elbiseli. bizde bi heveşle aldık ama oyuncak çok kıymeti yok malum.. 25 lira diyorum ama konuşuruz

Nurturia da satıyorlardı canım bi bak istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

resimler bunlar tatlım makinenin kalitesini düşürdüm mecburen yoksa site hata veriyo boyut büyük oluyo.

Eklentiler

• $CIMG8241.jpg
    $CIMG8241.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 312
  • $CIMG8242.jpg
    $CIMG8242.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 259
  • $CIMG8238.jpg
    $CIMG8238.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 172
  • $CIMG8239.jpg
    $CIMG8239.jpg