Mothercare mont daha once satistan kalkmisti ne yazik ki.3.sayfada yazdiklarim satista sadecemothercare montla bu kitap serisini 30 a verirmisniz
Sadece 3.sayfadakiler satista,mont daha once satistan kalkmistiminnie mouselu montu nasıl alabilirim teşekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/attachments/904/904587-0f75f197dd1562cc8198b6f034086856.jpgMothercare mont daha once satistan kalkmisti ne yazik ki.3.sayfada yazdiklarim satista sadece
Kusura bakmayin ,Minnieli montu cok soran oluyor da,yanlis anlamisim.Kemik rengi montla kitaplar 30 tl olur.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/attachments/904/904587-0f75f197dd1562cc8198b6f034086856.jpg
bu 3. sayfada mothercare kemik rengi bidaha bakarmısınız
neler kaldı?Hala satista olan pek cok urun var
Alintilamayi unutmusum.Satilanlari yazdim ,kalanlar satista.neler kaldı?
ahşap blogları kaçırdığıma üzüldüm.Mothercare kurk mont
Yapbozlar
Prenses elbisesi
lcw pembe triko ust
Iki adet penye elbise
Iki adet kucuk hanimlar kalin sayfali kitap
Ahsap bloklar
cemile kitap seti
Dort adet cocuk gelisim kitabi
Satilmistir.
Alez satistan kalkmistir.Bunun disinda kalan ve 3. Sayfada olan hersey satistadir.
Cok mutlu oldum inanin,saglikla buyusun,gule gule oynasin kuzucuk.Arkadasim kargomuz geldi herzamanki gibi harika tertemiz coook tesesekkur ederiz kizim megabloks legolara bayildi :) ellerine Saglik. Sevgilerimle :)
montla kitaplarımız geldi çook temizler çok memnun oldmm ben ücreti yatırmadan alezidemi alsam diyorum ama onu kaça bırakırsınız.bilsem sizi böyle temiz alırdım onuda.bayan kıyafet lotum var takas düşünürseniz link atıyımAlintilamayi unutmusum.Satilanlari yazdim ,kalanlar satista.
Yukarida yazmistim,alezi satistan cikardim.Cok az kullanmistim ama kizimda alerji olabilecegini soyledi dr.Belki ise yarar diye kullaniyorum simdi.Gonderdiklerimi begenmenize cok sevindim.Yavrunuz iyi gunlerde kullansin.Selamlarmontla kitaplarımız geldi çook temizler çok memnun oldmm ben ücreti yatırmadan alezidemi alsam diyorum ama onu kaça bırakırsınız.bilsem sizi böyle temiz alırdım onuda.bayan kıyafet lotum var takas düşünürseniz link atıyım
özelden hesap no yollarmısınız.Yukarida yazmistim,alezi satistan cikardim.Cok az kullanmistim ama kizimda alerji olabilecegini soyledi dr.Belki ise yarar diye kullaniyorum simdi.Gonderdiklerimi begenmenize cok sevindim.Yavrunuz iyi gunlerde kullansin.Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?