Bebek İkinci El Oyuncak,giyim,ayakkabi ..Fiyatlar dustu,yeniler eklendi,sayfa 3ten itibaren/satış durduruldu

Mothercare kurk mont
Yapbozlar
Prenses elbisesi
lcw pembe triko ust
Iki adet penye elbise
Iki adet kucuk hanimlar kalin sayfali kitap
Ahsap bloklar
cemile kitap seti
Dort adet cocuk gelisim kitabi
Satilmistir.
Alez satistan kalkmistir.Bunun disinda kalan ve 3. Sayfada olan hersey satistadir.

Mothercare kurk mont
Yapbozlar
Prenses elbisesi
lcw pembe triko ust
Iki adet penye elbise
Iki adet kucuk hanimlar kalin sayfali kitap
Ahsap bloklar
cemile kitap seti
Dort adet cocuk gelisim kitabi
Satilmistir.
Alez satistan kalkmistir.Bunun disinda kalan ve 3. Sayfada olan hersey satistadir.
ahşap blogları kaçırdığıma üzüldüm.

Arkadasim kargomuz geldi herzamanki gibi harika tertemiz coook tesesekkur ederiz kizim megabloks legolara bayildi :) ellerine Saglik. Sevgilerimle :)

Kar botu,deri bot,sandalet ve ev ayakkabilarinin hepsini alana tumunu yari fiyatina 40 tlye verecegim ki bu fiyat sifirinin beste bir fiyati bile degil.Haydi hanimlar,elimden ciksin istiyorum.Kizi su anda 26 giyenler kacirmasin.Sandalet de yazin tam olur,bot ve diger tum kislik ayakkabilar da 26 noya olur.

Bunlarıda bırakmazdım ama tahmin edemiyorum yazamı giyer kışa mı acaba büyüdükçe ayakları daha mı yavaş büyüyor ?

Alintilamayi unutmusum.Satilanlari yazdim ,kalanlar satista.
montla kitaplarımız geldi çook temizler çok memnun oldmm ben ücreti yatırmadan alezidemi alsam diyorum ama onu kaça bırakırsınız.bilsem sizi böyle temiz alırdım onuda.bayan kıyafet lotum var takas düşünürseniz link atıyım

montla kitaplarımız geldi çook temizler çok memnun oldmm ben ücreti yatırmadan alezidemi alsam diyorum ama onu kaça bırakırsınız.bilsem sizi böyle temiz alırdım onuda.bayan kıyafet lotum var takas düşünürseniz link atıyım
Yukarida yazmistim,alezi satistan cikardim.Cok az kullanmistim ama kizimda alerji olabilecegini soyledi dr.Belki ise yarar diye kullaniyorum simdi.Gonderdiklerimi begenmenize cok sevindim.Yavrunuz iyi gunlerde kullansin.Selamlar

Yukarida yazmistim,alezi satistan cikardim.Cok az kullanmistim ama kizimda alerji olabilecegini soyledi dr.Belki ise yarar diye kullaniyorum simdi.Gonderdiklerimi begenmenize cok sevindim.Yavrunuz iyi gunlerde kullansin.Selamlar
özelden hesap no yollarmısınız.

Back