Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElOyun masası, kaz tüyü yorgan eklendi. 21. sayfadan itibaren takip edin !!!
Bir sürü küçülen kıyafetimiz var. Resimlerin çoğu aylar önce çekildi. Bir türlü fırsat bulup yükleyemedim. Bir başlayalım, fırsat buldukçe eklemeler yapılacak. Takipte kalın...
1,5 -2 yaş ( ben 2,5 yaşına kadar giydirdim) Angry Birds temalı uyku tulumu. Orjinal ,temiz ,sorunsuz. Rahatsız ettiği için etiketini kesmiştim. 10 tl.
LCW ,92 cm. Sütlü kahve,kumaşı kalın. Yakın çekimde renk açık çıkmış ,orjinali tam resimdeki gibidir. Yıkandı, giyilmedi. Deyim yerindeyse taş gibi. 10 tl.
Mükemmel bir penye. Dinazorun dili fermuarlı cep sayesinde saklanabiliyor. Biz büyükler için önemsiz ama küçük adamlar bayılıyor bu detaya. Marka ve ölçü resimlenmiştir. Temiz. 5 tl.