• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El oyun halısı

bana şimdi lazım hatta geç bile kaldım

ben de satıp satmamakta kararsızım birkaç ay sonra satmayı düşünüyordum.şu an 8buçuk aylık.birsürü oyuncağı var tekmele oynayı tam zamanlı kullanamadık gazlı dönemde işe yaradı ama sonra hareketlendi başka şeylere yöneldi.belki de benim kızım öyle çok sıkılgan ve hareketli.mozart çalan ve hayvan sesleri olan tekmeleme aparatını tekmeletemedim bir türlü.ama cidden güzel bir ürün bu ve başka bir marka arasında kaldım dayanamayıp bunu aldım.iyiki de almışım çok eğlendi ve bacaklarını çalıştırdı.bir de oyuncaklarını bir dönem çıkarıp yılbaşı süsü astım daha da bayılmıştı.

bende de var,özelden msj yazarsan mail gönderebilirim resimlerini..başlık açıcam bi türlü fırsat bulamadım

canım o fiyata veremem çünkü 2. el alan bir arkadaş kendi de kullanıp 60 a veriyordu düşün.ve başka bir sitede parçası kırık olana 75 istiyordu bayan.benim herşeyi sapasağlam çalışır durumda ve tertemiz .184 e aldım e bebekten.kutusu herşeyi duruyor. taksitleri bitmedi henüz.ben de 2. el bakmıştım ama malesef bu bahsettiğim 2 ürünü gördüm ikisi de bana uymadı tertemizini bulsam alacaktım bulamayınca mecbur sıfır aldım içim yandı ama dediğim gibi o dönem fazla satan yoktu.başka markalarınkini öneren arklar oldu onlar da bana çok kapsamlı gelmedi.alıp da ilgilenmeme ihtimali de var yani en ilgi çekici bunu buldum

Son düzenleme:
Back