canım merhaba,
ben playgro kullandım memnun kaldım bilgine,
çok fazla oyun halısı var ama en önemli şey bence biçok aktieiteyi birlikte yapabilmesi oyun halısında,
benimkinin adı ücü birliktemi öyle birşeydi tam hatırlamıyorum şuan memnunda kaldım
genelde aktivite kolları hepsinde çıkıyor ama renkleri, kullanılan materyal bebeğin için önemli sonuçta onun üzerine koyacaksın,
çok komplike bir halı aramıyson bence başkalarının ürünlerini kullanmanı önermiyorum,
yine de sen bilirsin ama bebek yatakları falan evet pahalı şeyler bebek odaları gibi ama onun dışındaki şeyleri genelde bende
satın almaya çalıştım,
çünkü belli bir süre geçtikten sonra ben çok hijyenik olacağını sanmıyorum tekrar kullanımın,
bu arada belki almıssındır halını bile:) ancak yazabıldim
Almadım daha yani net değilim henüz begenir oyalanırmı onunla bilemiyorum
Ama acilen oğluşa ilgisini çekicek bişi bulmam şart onu biliyorum fikrin varmı canım yaa ;(
Almadım daha yani net değilim henüz begenir oyalanırmı onunla bilemiyorum
Ama acilen oğluşa ilgisini çekicek bişi bulmam şart onu biliyorum fikrin varmı canım yaa ;(
canım kac aylık oglun? yanı benımkı topac gıbıydı zor donuyordu falan ama baya bı oyalandı oyun halısıyla cunku renkleri cok guzel oluyor hemde bıkac oyuncak bır arada gıbı dusun aslında bu yuzden dusunursen fıyatı uygun oluyor bırde yerlerde yuvarlanıp agzına terlık falan sokmasından ıyıdır:) cunku pyun halıları hem gorsel hem ısıtsel donence gıbı seyleri olanlarda var uzerlerınde bebek magazalarına bak cok cesıt var canım.
yabancılar pahalı dersen orta kaite olanlara bakabilirsın...kraft falan olabılır onlarında cesıdı cok cocugun szaten renkler dıkkatını cektıgı ıcın sen ıcıne koymasanda o nun dıkkatı oraya gıdıyor emın ol oturup gayet guzel tv ızleyeblırsın o oyun oynarken
canım kac aylık oglun? yanı benımkı topac gıbıydı zor donuyordu falan ama baya bı oyalandı oyun halısıyla cunku renkleri cok guzel oluyor hemde bıkac oyuncak bır arada gıbı dusun aslında bu yuzden dusunursen fıyatı uygun oluyor bırde yerlerde yuvarlanıp agzına terlık falan sokmasından ıyıdır:) cunku pyun halıları hem gorsel hem ısıtsel donence gıbı seyleri olanlarda var uzerlerınde bebek magazalarına bak cok cesıt var canım.
yabancılar pahalı dersen orta kaite olanlara bakabilirsın...kraft falan olabılır onlarında cesıdı cok cocugun szaten renkler dıkkatını cektıgı ıcın sen ıcıne koymasanda o nun dıkkatı oraya gıdıyor emın ol oturup gayet guzel tv ızleyeblırsın o oyun oynarken
hahaha :) almana çok sevindim hangisini aldın? bu arada ben o oyun halısını bildiğin kendime hediye gibi görmüştüm:) dizi izleylebildim sonunda demiştim tabi biraz büyüyünce halıya ne var ne yok bütün oyuncaklarınıda koyuyorum :) benim çok işimi görmüştü umarım seninde haşarı çocuğun oyalanmasını sağlar,
Ya burası çok güzel bi forum öyle şeker insanlar varki sende öylesin bi arkadaşla tanışık yine burdan ondan aldım tınylove tekmele oyna çok güzel bakmış tertemiz yolladı saolsun açtık bakalım daha yeni ağlamadı sevcek sanırım ) yani umarım )))
Ya burası çok güzel bi forum öyle şeker insanlar varki sende öylesin bi arkadaşla tanışık yine burdan ondan aldım tınylove tekmele oyna çok güzel bakmış tertemiz yolladı saolsun açtık bakalım daha yeni ağlamadı sevcek sanırım ) yani umarım )))
sevindim :) bebeğin baktığına göre dikkatini çekmiş demektir:) o zaman sana bol bol dizi izlemeler:=) tadını çıkar bi kaç ay sonra ayaklanınca mahvolacaksın:) sende öyle çok tatlısın canım teşekkür ederim güzel sözlerin için:)