• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi oyun halısı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
oyun halılarında hangılerını onerıyrsunuz ben hep netten alışverış yapmak zorunda kalıyorum yakından gorme fırstaım olmadıgı için sızlerden bılgı alıyorum hem daha ii oluyor tecrubelıler

ben tiny love tekmele ve oyna aldım geçen hafta,çok hoşuma gitti,zaten araştırdım ve en çok tercih edilnin bu olduğunu gördüm

benim kızım 4.5aylık....halıların inceliği ne kadr hiç yakından görmedim normal halı uzerınde usutmez dimi nasıl oluo

Bence ince... o yüzden ben de battaniyeyi dörde katlayıp altına seriyorum. bazen de oyun halısını oyun parkının içine yerleştiriyorum. tam oluyo.

oyun halıalrı bayğı pahlı bıde oyun mınderlerı var yarı yarı fıyatalr tabı oyun halısı daha güzel ama oyun mınderlerını kullannalr var mı onlarda 0-6 ay arası dıor zaten bızımkı 5 aylık nasıl olur sızce

Ben de tiny love tekmele oyna aldım. Yeterince kalın değil altına en azından battaniye sermek lazım. 3 ay falan oldu alalı ama benim oğlum hemen sıkılıyor içinde 10 dakika anca vakit geçirebiliyoruz halıda. Yani şans meselesi galiba bazı çocuklar seviyor, bazıları sevmiyor. Umarım senin bebeğin sever çünkü fiziksel gelişimi için oldukça etkili oluyormuş.

arkadaşlar en fazla 2 ay kullanacagı bısey ıcın bu kadar para vermek mantıklı gelmıyor bana. battanıyenın ustune bı kac oyuncak koymak da aynı ısı goruyo bence. gene de sız bılırsınız.

ben de çok beğendim oyun halılarını ama her bebek sevmiyormuş. bir de çok pahalı. alternatif şeyler düşünmeli.

bebenim kızımada halası ingiltereden getirdi hediye oarak tiny love tekmele ve oyna oyun halısı şuan
3 aylık çabuk sıkılıyo bildiğim kadarıyla baya bi pahalı aynen şans meselesi sevebilirde sevmeyebilirde belki biraz daha büyüyünce vakit geçirir benim kızmın tek aşkı fisher price mutlu düşer dönencesi bayılıyor çığlıklar atıyor

Back