• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi oyun halısı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mineulusoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
34
0
86
Aydın
Bu oyun halıları kaç aya kadar kullanılıyor ? Almayı düşünüyorum ama acaba bebişim emeklemeye başlayınca da kullanılıyor mu bilemiyorum.

cnm yürümeye başladıktan sonra oynamayı bırakır..normalde 1 yaşından sonra kullanılmaz diye biliyorum..

yürümeye dikilmeye başlayınca kullanılmaz. ama ben bizim oyun hlısının üstteki kafes kısmını söktüm sadece halısı kaldı üzerinde hayvan resimleri vardı seriyorum hayvanları öğrenmeye çalışıyoruz şimdi

Bence cok fazla kullanıslı deĞıl oyun halıları...ben aldım Üstten sopaları capraz oldugundan oyuncaklar oraya asılıyor....kızımı ortaya yatırınca oyuncaklar sagda ve solda kalıyor yetıŞemıyor...saga yatırsam Ön ..arka ...sol taraftakı oyuncaklara erısemıyor ...veee sınırlenıp aglıyorrrr...bence playkolun 2 lı egzersızını al...

playskoolun 2 li egzersizinden bende var çok memnunum. altına da oyun battaniyesini seriyorum. bizim battaniyenin üstünde asılan çapraz kollar filan yok. normal bildiğin kare bişiy. kenarlarında oyuncakları var yalnızca. süper bayılıyor kızım. tatile giderken bile yanımızda götürdük. çok oyalayıcı..

yani tavsiye ederim

Back