Oyun halisi kullanan var mi aranizda? Piyanolu olanlardan almayi dusunuyorum fisher price'inki cok guzel ama 170 tl gibi bir fiyat cok fazla geldi siz hangi markaninkini aldiniz? Bebis kac aylikti? Ilgisini cekti mi?
Oyun halisi kullanan var mi aranizda? Piyanolu olanlardan almayi dusunuyorum fisher price'inki cok guzel ama 170 tl gibi bir fiyat cok fazla geldi siz hangi markaninkini aldiniz? Bebis kac aylikti? Ilgisini cekti mi?
Ben fisher price aldım 2.5 aylıktı şuan 16 aylık hala severek oynuyor
Bende ki modeli bu ve ilk günde beri çok severek oynadı diğerlerine göre bence bu daha uzun vadeli bi oyun halısı
Ben fisher price aldım 2.5 aylıktı şuan 16 aylık hala severek oynuyor
Bende ki modeli bu ve ilk günde beri çok severek oynadı diğerlerine göre bence bu daha uzun vadeli bi oyun halısı
Yaşına pek takılan bence çocuğunun gelişimini en iyi sen bilirsin benim oğlum tutup dokunuyordu çok kısa bi süre sonra da asılı oyuncaklara vurmayı keşfetti :)
Ben çok ama çok memnun kaldım ileriye dönük bi oyuncak hala oynuyor
Yaşına pek takılan bence çocuğunun gelişimini en iyi sen bilirsin benim oğlum tutup dokunuyordu çok kısa bi süre sonra da asılı oyuncaklara vurmayı keşfetti :)
Ben çok ama çok memnun kaldım ileriye dönük bi oyuncak hala oynuyor
Ben de almıştım markalı olması şart değil.Netten almıştım piyanolu 80 ya da 100 tl idi geçen sene.İlgisini çekmedi ,daha çok kucakta gezip ev eşyalarına odalara bakıyordu.
Ayak hareketlerini seven bir cocuk henuz 3 aylik olucak ilk onu alalim diye dusundum ben de 2 aylikken ilgisini cekmez gibi dusunduk ama alacagim kesinlikle :) fisher price halilar cok pahali simdilik bi bondigoyu dusunuyorum bende gerci suan o da fisher price ile yarisiyordu en son bakalim uygun bir sey alacagim piyanolulardan :)