Oyun halısı

yldzzx

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
244
307
Oyun halisi kullanan var mi aranizda? Piyanolu olanlardan almayi dusunuyorum fisher price'inki cok guzel ama 170 tl gibi bir fiyat cok fazla geldi siz hangi markaninkini aldiniz? Bebis kac aylikti? Ilgisini cekti mi?

Oyun halisi kullanan var mi aranizda? Piyanolu olanlardan almayi dusunuyorum fisher price'inki cok guzel ama 170 tl gibi bir fiyat cok fazla geldi siz hangi markaninkini aldiniz? Bebis kac aylikti? Ilgisini cekti mi?
Ben fisher price aldım 2.5 aylıktı şuan 16 aylık hala severek oynuyor
Bende ki modeli bu ve ilk günde beri çok severek oynadı diğerlerine göre bence bu daha uzun vadeli bi oyun halısı

Eklentiler

• D94F278D-F041-42D5-A9DA-8F25AF6848F7.jpeg
    55,6 KB · Görüntüleme: 875
Ben fisher price aldım 2.5 aylıktı şuan 16 aylık hala severek oynuyor
Bende ki modeli bu ve ilk günde beri çok severek oynadı diğerlerine göre bence bu daha uzun vadeli bi oyun halısı
Bunda yas olarak 1 yas yaziyordu o yuzden bakmadim pek benim oglum da 2.5 aylik bunu da inceleyeyimm

Bunda yas olarak 1 yas yaziyordu o yuzden bakmadim pek benim oglum da 2.5 aylik bunu da inceleyeyimm
Yaşına pek takılan bence çocuğunun gelişimini en iyi sen bilirsin benim oğlum tutup dokunuyordu çok kısa bi süre sonra da asılı oyuncaklara vurmayı keşfetti :)
Ben çok ama çok memnun kaldım ileriye dönük bi oyuncak hala oynuyor

Benim oglumun da ayaklari cok hareketli o yuzden piyanoluyu dusunmustum :) dediginiz haliyi da dusunuyorum

Ben de almıştım markalı olması şart değil.Netten almıştım piyanolu 80 ya da 100 tl idi geçen sene.İlgisini çekmedi ,daha çok kucakta gezip ev eşyalarına odalara bakıyordu.

Bondigo aldim piyanolu 100 tl galiba 2aydan6 aya kadar surekli oynadi
Yatmayi seven bir bebekse alin mutlaka
Artik ayagiyla tepesine vura vura yamulttu tum parcalarini cikarip piyanosunu biraktim muc6agina veriyorum onunla oynuyor
Halinin hakkini verdik yani

Ayak hareketlerini seven bir cocuk henuz 3 aylik olucak ilk onu alalim diye dusundum ben de 2 aylikken ilgisini cekmez gibi dusunduk ama alacagim kesinlikle :) fisher price halilar cok pahali simdilik bi bondigoyu dusunuyorum bende gerci suan o da fisher price ile yarisiyordu en son bakalim uygun bir sey alacagim piyanolulardan :)

bende bondigo aldım 4-6 ay arası kullandı sonra yatmak istemedi içinde kaldırdık bizde ama ben memnundum halıdan

Yookidoo gymotion robo aldık 1,5 aylıkken oturma pozisyonuna geldiğinde de kullanabileceğiniz güzel bir ürün çok ta ilgisini çekti tavsiye ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…