Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben fisher price aldım 2.5 aylıktı şuan 16 aylık hala severek oynuyorOyun halisi kullanan var mi aranizda? Piyanolu olanlardan almayi dusunuyorum fisher price'inki cok guzel ama 170 tl gibi bir fiyat cok fazla geldi siz hangi markaninkini aldiniz? Bebis kac aylikti? Ilgisini cekti mi?
Bunda yas olarak 1 yas yaziyordu o yuzden bakmadim pek benim oglum da 2.5 aylik bunu da inceleyeyimmBen fisher price aldım 2.5 aylıktı şuan 16 aylık hala severek oynuyor
Bende ki modeli bu ve ilk günde beri çok severek oynadı diğerlerine göre bence bu daha uzun vadeli bi oyun halısı
Yaşına pek takılan bence çocuğunun gelişimini en iyi sen bilirsin benim oğlum tutup dokunuyordu çok kısa bi süre sonra da asılı oyuncaklara vurmayı keşfetti :)Bunda yas olarak 1 yas yaziyordu o yuzden bakmadim pek benim oglum da 2.5 aylik bunu da inceleyeyimm
Benim oglumun da ayaklari cok hareketli o yuzden piyanoluyu dusunmustum :) dediginiz haliyi da dusunuyorumYaşına pek takılan bence çocuğunun gelişimini en iyi sen bilirsin benim oğlum tutup dokunuyordu çok kısa bi süre sonra da asılı oyuncaklara vurmayı keşfetti :)
Ben çok ama çok memnun kaldım ileriye dönük bi oyuncak hala oynuyor
Ayak hareketlerini seven bir cocuk henuz 3 aylik olucak ilk onu alalim diye dusundum ben de 2 aylikken ilgisini cekmez gibi dusunduk ama alacagim kesinlikle :) fisher price halilar cok pahali simdilik bi bondigoyu dusunuyorum bende gerci suan o da fisher price ile yarisiyordu en son bakalim uygun bir sey alacagim piyanolulardan :)Bondigo aldim piyanolu 100 tl galiba 2aydan6 aya kadar surekli oynadi
Yatmayi seven bir bebekse alin mutlaka
Artik ayagiyla tepesine vura vura yamulttu tum parcalarini cikarip piyanosunu biraktim muc6agina veriyorum onunla oynuyor
Halinin hakkini verdik yani