Bebek İkinci El oyun halısı veya İkili Egzersiz Arkadaşım arıyorum

aysegulenver

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
69
0
16
İstanbul
kızım 3 aylık artık her şey dikkatini çekmeye başladı. oyun halısı yada ikili egzersiz arkadaşım arıyorum. resim, fiyat ekleyenler olursa çok sevinirim. acil bekliyorum lütfen

Merhaba her ikisi içinde tam zamanı halı olarak en yumuşak ve eğlencelisini biz çok sevdik ormandaki oyun bahçesi | Bondigo.com egzersiz oyuncağı olarakta chicco s izin bahsettiğinizden çok daha iyiydi ışıklı müzükli tekmeleme özellikli tavsiye ederim biz 3-3,5 aydan itibaren halıyı serip üzerine eğlence oyuncağını koyduk her ses her ışık onu eğlendirdi büyüyünce halının üst çıtalarını taktık her bir oyuncak çıkıp pusete de takılabiliyor chicconun ışıklı müzikli kısmıda çıkarılıp beşiğe karyolaya takılabiliyor bebeğinizin gelişimi için çok faydalı olur ikisi de çok kaliteli markaların kaliteli ürünleridir 150 TL İst.dan teslim alabilirsiniz bebeğinizi güle güle büyütün.

Merhaba ben ikiz kizlarim icin almistim oyun halimizi kizlarim premature oldugu icin dokkatlerini cekmeliydi xok isime yaradi tertemiz ses cikaran aparatlarida var ve buyuk cocuk donse bile rahat ediyo 60 tl vericem istanbuldayim
Telefondan siteye girdigim icin resim ekleyemiyorum su adrese mail atarsaniz size resimleei gonderebilirim tsk
aysemels@yahoo.com.tr

elinizdeki chicco nun resmini gönderirseniz sevinirim. mail adresim aysegul-cihan@hotmail.com
ordan konuşursak daha sağlıklı olur iyi günler

sizden acil cevap bekliyorum. bu hafta sonuna kadar. cuma günü gideceğim çünkü

[SUB][/SUB]
kızım 3 aylık artık her şey dikkatini çekmeye başladı. oyun halısı yada ikili egzersiz arkadaşım arıyorum. resim, fiyat ekleyenler olursa çok sevinirim. acil bekliyorum lütfen

Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı hertür oyun halısı egzersiz arkadaşım seçeneklerii değerlendireceğim lütfen acil bekliyorum

MERHABALAR ;

Türkiye'ye yeni getirmiş olduğumuz bir oyun halısı var.Tek kelimeyle mükemmel bir ürün kendi yiğenimede kullanıyorum. Unigo Oyun Halıları sitesinde online olarak satılıyor.Ürün görseli aşağıda.Heriki tarafındada farklı desenler yer alıyor.Eğitici eğlendirici ve yumuşacık.Ayrıca düşme ve darbelere karşı koruyucu 15mm kalınlığında.Türkiye'de tek.İncelemenizi tavsiye ederim.

Fiyat :340 TL. KARGO BEDAVA Unigo Oyun Halıları İletişim için: 0216 577 04 34

Eki Görüntüle 825341

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…