• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El oyun halısı ve egitici oyuncak arıyorum

sevbuherk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
19
2
86
Mardin
Merhaba arkadaşlar. . Uzun süredir siteye uyeyim yazmak yeni kismet oldu. Yakinda Allah nasip ederse anne olacagim. Bebegime tiny love ilk tercih olmak uzere oyun halisi ve egitici oyuncaklar arıyorum. Ilgilenebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. . Uzun süredir siteye uyeyim yazmak yeni kismet oldu. Yakinda Allah nasip ederse anne olacagim. Bebegime tiny love ilk tercih olmak uzere oyun halisi ve egitici oyuncaklar arıyorum. Ilgilenebilir misiniz?

canm allah elıne sagsalım teslım etsın inş. bende chicco new dreams anakucagı var,cok fonkıyonlu.baya da kullanırsın yaşına kadr ilgilenırsen ucuza vereym sayılı kullandk ama bıraz gec oldu büyüdü gtti:) tertemız duruyo $anakucagý.jpg

Cok tesekkurler ilgin ve dileklerin icin ancak daha cok oyun halisi tarzinda urun bakiyorum. Eğer fikrim degisirse muhakkak iletişim kuracagim

Cok tesekkurler ilgin ve dileklerin icin ancak daha cok oyun halisi tarzinda urun bakiyorum. Eğer fikrim degisirse muhakkak iletişim kuracagim

tamam cnm sen bilirsn tabiki.ama emın olki bu ürünü dha uzun sürede kullanırsn.cnkü bebisin emeklemeye bsladgnda halı denen bisey kalmıcak halıdan taşcak gezck cnkü:) ama bu üründe kemerle bagladınmı tammdr onundekı oyuncklrdan seslerden seni unutyo wala birz nefes almk ııcn super bi ürün.beklerm cnm umarm sana kısmet olur birine gitmeden.yenı anneye uygun hedıyem olur;)

Oyunhalisi var bende.satilmisti ama kargocok tuttugu icin yollayamadim.alanbayana kargouceeti fazla geldi. $20140213_230242_1392325465737_2.JPG

$IMG_0839.jpg playskool oyun halısı, yüzüstü durmayı tesvik edici pek cok detayı var

$IMG_1221.jpg bondigo yakala beni hav hav köpek, havlayarak gidiyor, emeklemeye tesvik edici

$IMG_1230.jpg fisher price ciftlik hayvanları dişlik, hayvan figürlerini cektikce hayvanların sesleri ve mc donalds sarkısı calıyor

$IMG_1226.jpg kırmızı kısımlar beyaz kısımlara salladıkca carpıyor, cıngırak gibi, dgmesine bastıkca ışık yanıp sonuyor bebegin dikkatini cekiyor

bu kadar:)

Arkadaslar bende siteye yeni uye oldum 5aylik kizim var ve toplu oyuncak kiyafet oyun halisi yurutec vs ariyorum maddi durumumuz pek iyi degil bu yuzden uygun fiyatli olursa iyi olur ilgilenirsenz tesekkur ederm

oyun halısı ve dönence olarak satışta . adet başı 70 tl

Eklentiler

• DÖNEMNCE.JPG
    DÖNEMNCE.JPG
    24,7 KB · Görüntüleme: 89
resimleri ekliyorum

Eklentiler

• dönencecc.JPG
    dönencecc.JPG
    40,2 KB · Görüntüleme: 56
  • oyun hlaısı.jpg
    oyun hlaısı.jpg