Bebek İkinci El oyun halısı ve chicco müzikli rüya dönence

merhaba,
oyun halınız tiny love tekmele ve oyna modeli mi,tekmeleme kısmını resimden tam olarak göremedim de.
Teşekkürler
Hoşçakalın

ikiside satılmadı. oyun halısını 175 liraya almıştım şimdiki fiyatı 159 lira.80 liraya verebirim.artık evde saklamak istemiyorum. büyüdüler ve oynamıyorlar. ANkarada oturuyorum.

Eki Görüntüle 403355

Chicco Rüya Müzikli Dönence - e-bebek.com
buradaki dönencenin aynısı. İkizlerim büyüdüğü için artık ilgisini çekmiyor. Bebekken müziğinde uyudular ve ben çok rahat etmiştim. 70 liraya veriyorum.

Eki Görüntüle 403356

Eki Görüntüle 403357

Eki Görüntüle 403359

Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı Çiftlik - e-bebek.com
buradakide oyun halısı. Resimden de görüldüğü gibi sıfırdan farksız. Fiyatı 120 lira.

slm bende donence ıstırum enımde ıkız kızlarım var 4 bucuk aylıklar ama malesef odeyemem

ikizleriniz için özel indirim yapabilirim, bende ikiz büyütüyorum ve nasıl masraflı olduğunu bilirim

benim bebeğim ikiz deil ama birini büyütmek ,ona istediğim oyuncakları almak bile o kadar zor ki... :(
ben dönenceyi de halıyı da çok çok çok istiyorum ama yüz lira bütçem var ve ancak kargo parasını verebilirim...
Lütfen kabul edin ve size hep dua ediyim...
gerçekten söylediğiniz fiyatı vermek isterdim ama elimde deil,cevabınızı beklicem...
allah bebeklerinize zeval vermesin,hep sağlıklı ve şanslı bi hayat sürsünler ki hiç bi zaman sırtları yere gelmesin ömürleri boyunca...

ben indirim için çok teşekkür ederim ama çok daha acil bi ihtiyacımız çıktı .ben evde yalnız olduğum için otomatik sallanan bi beşiğe daha çok ihtiyacım var.önce onu almalıyım ki bütçeyi anca ona yettiririrm:(yine de çok sağolun

Back