Bebek İkinci El oyun halısı ve chicco müzikli rüya dönence

beek bekleyen anneler, eğer böyle bişey almayı düşünüyorsanız kesinlikle kaçırmayın derim. Sıfırından farksız. bebeklerim üzerinde çok güzel zaman geçirdiler. Bize bunları teyzemiş almıştı, ben düşünseydim kesinlikle ikinci el alırdım, sıfırlarının fiyatları ateş pahası. Kısa dönem kullanılıyor, çok paralar vermeye gerek yok.

100 liraya bırakırım, orjinal kutusunda, yepyeni duruyor. bebeklerim artık büyüdü, evde o kadar çok oyuncak var ki, fazlaları elimden çıkarmak istiyorum.
özel mesaj yazma hakkım yok, o yüzden mail adresinizi gönderin isterseniz.

pixa özel mesaj yazamıyorum o yüzden buraya yazıyorum, oyun halım yeniden farksız ben 180 almıştım size yarısına en son 90 yaparım.

Sizden cevap gelmeyince ben başka birinden almış bulundum yine de cevabınız için teşekkürler

golgemmm dönence için en son 60 yapabilirim, mail adresinizi gönderirseniz görüşeiliriz isterseniz.

merhabalar
oğlum dört aylık oyun halısı almak istiyorum ama eşime fiyatı çok geldi ve razı olmadı
kendim yapmaya karar verdim ama oğlumdan fırsat bulup da yapamıyordum
halıyı en son kaç yaparsınız acaba

oyun halısını en son 100 yaprım. bu fiyata bulamazsınız bu özellikte. müzik kutusuda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…